Άστον Βίλα – Κρ. Πάλας 3-1: Ο πάγκος έφερε την ανατροπή (highlights)

Οι «βίλανς» επέστρεψαν στις νίκες μετά από μία αγωνιστική και έχουν κερδίσει πλέον τα τελευταία εννέα εντός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 9 πόντους.

Οι Λονδρέζοι έμειναν στους 7 χάνοντας μετά από δύο αγωνιστικές και δεν έχουν κερδίσει στο «Βίλα Παρκ» από το 2013. Οι «αετοί», δεν είχαν στη διάθεσή τους τον προπονητή τους, Ρόι Χότζσον, ο οποίος έμεινε στο Λονδίνο λόγω αδιαθεσίας, με τους Πάντι ΜακΚάρθι και Ρέι Λιούινγκτον να καθοδηγούν την ομάδα.

Η Βίλα κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες με τους Ουότκινς και Κας,

ενώ σκόραρε στο 34′ με πλασέ του Ντιαμπί, το γκολ όμως ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Η Πάλας αιφνιδίασε στο β’ και στο 47′ άνοιξε το σκορ στην αντεπίθεση, με τον Ματετά (είχε μπει αλλαγή στο α’ αντί του τραυματία Αγιού), να γυρίζει από δεξιά παράλληλα στον Εντουάρ, που νίκησε από κοντά τον Μαρτίνες. Οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς στην κόντρα, όμως ο Αργεντινός τερματοφύλακας κράτησε το 0-1 σε προσπάθειες του Έζε.

Ο Έμερι, τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας από τον πάγκο τους Ντουράν, Τίλεμανς και Μπέιλι, αλλαγές που απέδωσαν στο 100%!

Στο 87′, ο Ντιν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντουράν κατέβασε στην περιοχή με το στήθος και εκτέλεσε με τη μία για το 1-1 με εκπληκτικό βολέ, που δεν άφησε περιθώρια στον Τζόνστον.

Στο 90+8′, ο Λουίζ έκανε το 2-1 από το σημείο του πέναλτι, σκοράροντας για τέταρτο σερί εντός έδρας ματς Πρέμιερ Λιγκ, αφού προηγουμένως ο διαιτητής Ίνγκλαντ, μετά από εξέταση replay, έκρινε ότι ο Ρίτσαρντς είχε ανατρέψει τον Ουότκινς στην περιοχή, μετά από κάθετη του Τίλεμανς.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε άλλη μία αλλαγή του Έμερι, ο Μπέιλι, ο οποίος στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 3-1, μετά από πάσα του Ντιαμπί.

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνες – Κας, Κόνσα, Τόρες, Ντιν – Καμαρά (58′ Τίλεμανς), Λουίζ, ΜακΓκιν (71′ Ντουράν) – Ντιαμπί, Τζανιόλο (57′ Τζανιόλο), Ουότκινς (90+10′ Ντεντόνκερ).
Κρ. Πάλας (Χότζσον): Τζόνστον – Γουόρντ, Άντερσεν, Ρίτσαρντς, Μίτσελ – Ντουκουρέ (90+10′ Ρακ – Σάκι), Χιούζ – Αγιού (25′ Ματετά), Έζε, Σλουπ – Εντουάρ (90′ Αχαμαντά).

Keywords
Τυχαία Θέματα