Άρης: Πράσινο φως Πάρντιου για Ετέμπο

Στη συζήτηση, που είχε ο Άλαν Πάρντιου με τον Θόδωρο Καρυπίδη σχετικά με την αξία και τις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού του Άρη, ο Βρετανός προπονητής δεν αναφέρθηκε μόνο στους υπάρχοντες σε αυτό παίκτες. Εξέφρασε άποψη και για τον Πίτερ Ετέμπο, με τον οποίο οι διοικούντες την “κίτρινη” ΠΑΕ είναι σε διαπραγμάτευση για υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας. Μάλιστα, μίλησε γι’ αυτόν με πολύ καλά λόγια!

Συγκεκριμένα, ο Πάρντιου είπε στον επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης

ότι γνωρίζει καλά το αγωνιστικό προφίλ του Ετέμπο, κυρίως από το πέρασμά του από τη Στόουκ Σίτι, αλλά και τη Γουότφορντ, και κρίνει ότι ο διεθνής Νιγηριανός αμυντικός μέσος μπορεί να βοηθήσει τους “κίτρινους”, εφόσον τελικά αποκτηθεί.

Αυτό που βγήκε από τη συζήτηση σε ό,τι αφορά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι ότι ενδέχεται ο Πάρντιου να επιδιώξει να μιλήσει απευθείας με τον Ετέμπο, για να τον πείσει να συναινέσει και να απαντήσει θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του έκαναν οι “κίτρινοι”. Να τονιστεί εδώ ότι οι διοικούντες τον Άρη έχουν δώσει περιθώριο δύο ημερών στον παίκτη, μέχρι και αύριο δηλαδή, να δώσει την οριστική του απάντηση, ώστε αν αυτή είναι αρνητική να αναζητήσουν άλλον για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα