Άρης-Ολυμπιακός: “Ξεσκόνισε” τις αράχνες ο Ζέτερμπεργκ (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: “Ξεσκόνισε” τις αράχνες ο Ζέτερμπεργκ (vid)ageorgiΠαρ, 11/27/2020 - 22:37

Η... σπεσιαλιτέ του Παρ Ζέτερμπεργκ ήταν με διαφορά οι εκτελέσεις φάουλ και ο Σουηδός μέσος του Ολυμπιακού το απέδειξε και στον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, καθώς ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και

έτσι η 30η αγωνιστική είχε αποκτήσει τυπική διαδικασία.

Το ματς δεν είχε ξεκινήσει καλά για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι στο 35 ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Δύο λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του Άρη, όμως, ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ σε ιδανικό σημείο για το δεξί πόδι του Ζέτερμπεργκ.

Ο Σουηδός μέσος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αυτό ήταν ένα από τα συνολικά τρία που σημείωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει και δεύτερο γκολ από στατική φάση στο 69'. Αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι με σκορερ τον Γεωργάτο.

Ο Ζέτερμπεργκ στα τρία χρόνια που έμεινε στους Πειραιώτες, σημείωσε 7 γκολ, σε 61 συμμετοχές.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: “Ξεσκόνισε” τις αράχνες ο Ζέτερμπεργκ Submitted by ageorgi on Παρ, 11/27/2020 - 15:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/goal_faoul_zeteberg_01.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Η... σπεσιαλιτέ του Παρ Ζέτερμπεργκ ήταν με διαφορά οι εκτελέσεις φάουλ και ο Σουηδός μέσος του Ολυμπιακού το απέδειξε και στον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η... σπεσιαλιτέ του Παρ Ζέτερμπεργκ ήταν με διαφορά οι εκτελέσεις φάουλ και ο Σουηδός μέσος του Ολυμπιακού το απέδειξε και στον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 22:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα