Άρης-Ολυμπιακός: Τσόρι από την αρχή έως το τέλος (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Τσόρι από την αρχή έως το τέλος (vid)ageorgiΣάβ, 11/28/2020 - 10:48

Μια από τις προσθήκες στο δυναμικό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2013 ήταν ο Τσόρι Ντομίνγες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» τέσσερις σεζόν, εντούτοις αγωνίστηκε στην έδρα του Άρη μόνο μία φορά.

Ήταν 15 Δεκεμβρίου 2013, όταν το σύνολο του Μίτσελ αντιμετώπισε τους Θεσσαλονικείς στο «σπίτι» τους, με τον Ντομίνγες να βάζει αρκετά νωρίς την υπογραφή του στην αναμέτρηση.

Στο 6ο λεπτό, πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από τη σέντρα, μοίρασε στον Βάις με τον Σλοβάκο να τον βρίσκει σε επίκαιρη θέση και τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ παραβιάζοντας την εστία του Διούδη με ψύχραιμο πλασέ.

Εκείνο το γκολ –μοναδικό του με αντίπαλο τον Άρη- ήταν το παρθενικό του Ντομίνγες μακριά από την έδρα των Πειραιωτών, καθώς τα δύο πρώτα είχαν έρθει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στους Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης.

Ήταν ένας παραγωγικός Δεκέμβριος για τον Ντομίνγες, καθώς σε διάστημα 15  ημερών είχε πετύχει 3 γκολ στη Super League.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Τσόρι από την αρχή έως το τέλος Submitted by ageorgi on Σάβ, 11/28/2020 - 07:40 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/tsori_apο_tin_arxi_os_to_telos… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Θυμηθείτε τον τρόπο με τον οποίο ο Τσόρι Ντομίνγες είχε βρει δίχτυα το Δεκέμβριο του 2013 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» νικώντας τον Σωκράτη Διούδη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Θυμηθείτε τον τρόπο με τον οποίο ο Τσόρι Ντομίνγες είχε βρει δίχτυα το Δεκέμβριο του 2013 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» νικώντας τον Σωκράτη Διούδη. Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 10:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα