Οι προβλέψεις του Καθηγητή για το Σαββατοκύριακο

Οι προβλέψεις του Καθηγητή για το ΣαββατοκύριακοageorgiΣάβ, 11/28/2020 - 08:45

Μπαρμπαδάκια καλημέρα 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή, με τη συμμετοχή στελεχών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 

Θέμα συζήτησης φυσικά το κουπόνι του σαββατοκύριακου, το οποίο κρύβει πολλές παγίδες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι προβλέψεις πέρασαν από ψιλό

κόσκινο και οι ερευνητές χρησιμοποίησαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, *(έγχρωμο εκτυπωτή, αξονικό τομογράφο, τοστιέρα, ραδιοκασετόφωνο κλπ).

Παράλληλα ενημερώθηκε τηλεφωνικά η διακεκριμένη μελλοντολόγος, μέντιουμ Ευδοξία Μπαρμπαδιαμάντη - Ξενοχαρούπη, για το επιστημονικό ξεμάτιασμα.

Η συνεδρίαση έγινε και πάλι με τηλεδιάσκεψη, καθώς το προσωπικό της κορυφαίας ομάδας για το στοίχημα τηρεί τους κανόνες και τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και δεν πηγαίνει στο μέγαρο της οδού Αχαρνών.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στη σύσκεψη ακούστηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί, γι αυτό το λόγο λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε ονομαστική ψηφοφορία

Έτσι λοιπόν με ψήφους 112 υπέρ - 77 κατά, πέρασε η πρόταση του Δ.Σ για προτάσεις με μικρές αποδόσεις και χαμηλό ρίσκο, αλλά και μια τολμηρή 3αδα από το εξωτερικό.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

2ΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : UNDER 2, 5

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : OVER 2, 5

3ΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : 1

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ : UNDER 2, 5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 1 

ΜΙΚΤΗ 3ΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΠΟΛΩΝΙΑ - ΚΡΟΤΟΝΕ : 1

ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΠΕΤΣΙΑ : OVER 2, 5

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : 2

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Καθηγητής Off Off gargirog Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή, με τη συμμετοχή στελεχών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.  Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 08:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα