Άρης-Ολυμπιακός: Ανυπέρβλητο εμπόδιο ο Κατεργιαννάκης (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Ανυπέρβλητο εμπόδιο ο Κατεργιαννάκης (vid)ageorgiΠαρ, 11/27/2020 - 18:36

Μόνος εναντίον όλων... Ο Φάνης Κατεργιαννάκης μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα του Άρη την πραγματοποίησε εναντίον του Ολυμπιακού στο ουδέτερο γήπεδο της Μυτιλήνης.

Ήταν στις 8 Μαίου του 2000 όταν ο Άρης

υποδεχόταν τους “ερυθρόλευκους” για την 31η αγωνιστική, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις στροφές πριν το τέλος της σεζόν.

Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Φάνη Κατεργιαννάκη, με τον γκολκίπερ των “κίτρινων” να μετατρέπει το ματς σε προσωπική... μονομαχία.

Οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια των “ερυθρολεύκων” σταματούσε πάνω στον εντυπωσιακό Κατεργιαννάκη, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Σε τρεις περιπτώσεις είχε και τη βοήθεια των δοκαριών της εστίας του, ενώ σε μία δεν μπόρεσε να νικήσει τους αντιπάλους του. Αυτή ήταν από το σημείο του πέναλτι με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίζει στον Ολυμπιακό μια νίκη που αποδείχθηκε καθοριστική στο δρόμο προς τον τίτλο.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Ανυπέρβλητο εμπόδιο ο Κατεργιαννάκης Submitted by ageorgi on Παρ, 11/27/2020 - 15:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/epemvaseis_kateriannaki_00.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Μόνος εναντίον όλων... Ο Φάνης Κατεργιαννάκης μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα του Άρη την πραγματοποίησε εναντίον του Ολυμπιακού στο ουδέτερο γήπεδο της Μυτιλήνης. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Μόνος εναντίον όλων... Ο Φάνης Κατεργιαννάκης μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα του Άρη την πραγματοποίησε εναντίον του Ολυμπιακού στο ουδέτερο γήπεδο της Μυτιλήνης. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 18:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα