ΑΕΚ: MVP του Νοεμβρίου στο BCL ο Μορέιρα (vid)

ΑΕΚ: MVP του Νοεμβρίου στο BCL ο Μορέιρα (vid)basket1thanosΠαρ, 11/27/2020 - 18:26

Η φιναλίστ του περσινού Basketball Champions League, ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει την φετινή σεζόν με 3/3 στην διασυλλογική διοργάνωση, χωρίς πάντως να πείθει.

Όμως, ο Γιανίκ Μορέιρα, που αποκτήθηκε από το Περιστέρι, πείθει και με το παραπάνω, και ας χρειάζεται ενίσχυση η φροντλάιν της Ένωσης!

Ο Ανγκολέζος σέντερ κάνει τη διαφορά από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ομάδα. Στα τρία πρώτα παιχνίδια στο BCL ο 29χρονος σέντερ μετράει 17,7 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 72% στα δίποντα, όντας άκρως αποτελεσματικός.

Οι τρεις αυτές εξαιρετικές εμφανίσεις του, ήταν αρκετές για να του δώσουν το βραβείο του MVP του Νοεμβρίου στο Basketball Champions League.

Ο σέντερ των κιτρινόμαυρων, μετά την ανάδειξη του σε κορυφαίο του μήνα, ανέφερε:

«Ξέρω ότι ο κόσμος μας έχει υψηλές προσδοκίες, αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε να έχουν υπομονή και να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, δεν το σκεφτόμουν ποτέ, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι εμφανίσεις μου είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, κάνουμε εκπληκτική δουλειά και αυτό μας βάζει σε καλές καταστάσεις, ενώ παίζω και με πολλούς σπουδαίους συμπαίκτες».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Basketball Champions League - ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Γιανίκ Μορέιρα έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της ΑΕΚ στο Basketball Champions League! Ο Ανγκολέζος σέντερ, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του μήνα Νοεμβρίου στην διοργάνωση της FIBA.
Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 18:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα