Άρης: Με ξεκάθαρο στόχο τη δεύτερη θέση!

Άρης: Με ξεκάθαρο στόχο τη δεύτερη θέση!edadaΚυρ, 03/14/2021 - 13:20

Με ξεκάθαρο στόχο να νικήσει και να κρατηθεί -έστω και ισόβαθμος με την ΑΕΚ- στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο Άρης υποδέχεται σήμερα (14/3, 19:00', NS5HD) τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League

1. Οι "κίτρινοι" είναι αήττητοι στα 5 τελευταία παιχνίδια, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, όμως, στη σημερινή αναμέτρηση θέλουν αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς κι έχουν σπουδαίο λόγο γι' αυτό, καθώς επιθυμούν να μπούνε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στη διαδικασία των πλέι οφ, που ακολουθεί.

Ο Άρης, όπως τόνισε κι ο Άκης Μάντζιος μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης, έχει αφήσει πίσω του την ισοπαλία στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (7/3) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και κυρίως τον τρόπο που αυτή ήρθε, και πάει απολύτως συγκεντρωμένος στη σημερινή δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που "καίγεται" για βαθμούς, καθώς θέλει να ανέβει βαθμολογικά εν όψει πλέι άουτ.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή τους είναι και το σκεπτικό των παικτών του Άρη, όπως έδειξαν με τις αποκλειστικές δηλώσεις τους στη NOVA για τον αγώνα με τους Κρητικούς και οι Δημήτρης Μάνος και Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Και οι δύο τόνισαν ότι οι "κίτρινοι" οφείλουν να δείξουν κόντρα στον ΟΦΗ το ίδιο πάθος που είχαν στην Τούμπα και με απόλυτη προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο του Μάντζιου να διεκδικήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άρη, καθώς από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Ματέο Γκαρσία, που είναι ανέτοιμος ακόμη προερχόμενος από τραυματισμό, οι Χαβιέ Ματίγια και Εργκύς Κάτσε, που είναι σε φάση αποθεραπείας, καθώς και ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που είναι τιμωρημένος.

Έτσι, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάντζιος για τη σημερινή αναμέτρηση περιλαμβάνει τους εξής: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνη, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση, Μαρτίνη.

Σε ό,τι αφορά στη βασική ενδεκάδα, ο Μάντζιος σκέφτεται να παρατάξει (σε σχηματισμό 4-2-3-1) στο τέρμα τον Μπουσέ, στις θέσεις των μπακ τους Σούντγκρεν και Γκάνεα (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), τους Δεληζήση και Ροζ ως κεντρικούς αμυντικούς, τους Τζέγκο και Σάσα ως αμυντικούς μέσους, τους Γκάμα και Σίλβα στις πτέρυγες, τον Μπερτόγλιο ως επιτελικό μέσο και τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ (14/3, 19:00', NS5HD) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επιζητώντας τη νίκη, που θα τον κρατήσει στη δεύτερη θέση του πίνακα της Super League 1 στο φινάλε της κανονικής περιόδου Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 13:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα