Άρης: Με Μπένετ στις Σέρρες

Με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Τζούισον Μπένετ πηγαίνει ο Άρης στις Σέρρες για το αυριανό (3/2) παιχνίδι εκεί με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Στον αντίποδα δεν ακολουθούν την αποστολή των “κίτρινων” τρεις παίκτες, που θα μπορούσαν να είναι στη βασική ενδεκάδα, τους Φαμπιάνο,

Ζαν Ζουλς και Μανού Γκαρθία.

Ο Φαμπιάνο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μένει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη θεραπεία του. Ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό είναι ανέτοιμος αγωνιστικά ακόμη κι ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να μην ρισκάρει να τον πάρει μαζί του. Ο Μανού Γκαρθία έμεινε εκτός για να αποφορτιστεί και να είναι έτοιμος για τη συνέχεια, στο πλαίσιο της καλής διαχείρισής του μετά την επιστροφή του από το μακροχρόνιο τραυματισμό του.

Ο προπονητής του Άρη πήρε μαζί του τους εξής για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Durasek, Pardo, Rupp, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδη, Δεληζήση.

Εκτός αποστολής ο προπονητής του Άρη, πέρα από τον Φαμπιάνο, Ζαν Ζουλς και Μανού Γκαρθία, άφησε τους Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλο, Παναγίδη, Κυριαζή και Αγοραστό. Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε σήμερα (2/2) με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο Δασυγένειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα