Άρης: Δυσάρεστα νέα για Ματίγια

Άρης: Δυσάρεστα νέα για ΜατίγιαkmpotsΤρί, 03/02/2021 - 20:32 Δύο ημέρες απομένουν για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό κι όπως είναι λογικό πλέον άπαντες στον Άρη ζουν κι αναπνέουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, βάζοντας προσωρινά στο περιθώριο
το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το απόγευμα της Τρίτης τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές των "Κιτρίνων" αντάμωσαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρύσιο, με τις σκέψεις του Άκη Μάντζιου ν' απασχολεί η κατάσταση των Ματίγια-Γκαρσία. Αναλυτικά όπως αναφέρει η ΠΑΕ: "Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/03, 20:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Ματέο Γκαρσία (διάταση στον τετρακέφαλο) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα θεραπείας, όμως, ακολουθεί και ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο (οστικό οίδημα) και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή".

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #GreekCup #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Δεν έχουν εγκαταλείψει τον Ισπανό χαφ οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο, λόγω του οστικού οιδήματος, δημουργώντας ερωτηματικά ως προς την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 20:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα