Άρης: Διπλή επιστροφή, διπλή απουσία με Ολυμπιακό

Δύο επιστροφές και δύο καινούργιες απουσίες σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια μέτρησε ο Άκης Μάντζιος εν όψει του αυριανού (24/4) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, οι Χουλιάν Κουέστα και Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι αυτοί που επέστρεψαν, ενώ, στον αντίποδα, οι Μπίργκερ Βερστράτε και Καρίμ Ανσαριφάρντ αυτοί που απουσιάζουν.

Ο

Χούλιαν Κουέστα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο και δεν του επέτρεψε να είναι διαθέσιμος εναντίον της ΑΕΚ. Το ίδιο και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος έχασε και τους δύο αγώνες με την Ένωση. Οι Βερστράτε και Ανσαριφάρντ συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και αναγκαστικά μένουν εκτός της αυριανής αναμέτρησης.

Πέρα από τους παραπάνω δύο, εκτός του αυριανού αγώνα μένουν και οι Φράνκο Φεράρι και Φραν Βέλεθ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς και δεν είναι ακόμη έτοιμοι να επανέλθουν στην ενεργό δράση. Μαζί με αυτούς, για λόγους τακτικής, έμειναν εκτός αποστολής οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Νταβίντ Κάρλσον, Τζούισον Μπένετ και Λούκας Ρουπ. Ο Ρόναλντ Ματαρίτα έχει αποχωρήσει στην πατρίδα του, την Κόστα Ρίκα, καθώς είναι σε φάση εξεύρεσης λύσης για τη λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης.

Η μίνι προετοιμασία για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε σήμερα για τους παίκτες του Άρη με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο Δασυγένειο. Αμέσως μετά ανακοίνωσε ο Μάντζιος την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα