Αποθέωσε Κουλιεράκη ο Βρύζας: «Έχει χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-2) μίλησε ο Ζήσης Βρύζας στο «Football Factory», στεκόμενος στην προσωπικότητα του Έλληνα στόπερ των Θεσσαλονικιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο πρώην διεθνής επιθετικός τόνισε:
«Ο ΠΑΟΚ διάβασε καλύτερα την ΑΕΚ και δεν ρίσκαρε μπάλες στα μεσοδιαστήματα. Πήγε πετυχημένα

με στοχευμένες μεγάλες μπάλιες να διεκδικήσει τις δεύτερες και έτσι διεκδίκησε τις προϋποθέσεις έστω και με κακά τελειώματα».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Συνεχίζοντας ο Βρύζας ασχολήθηκε με μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της ΑΕΚ:
«Όταν παίζεις ένα παιχνίδι πρέσινγκ ένας με έναν σε όλο το γήπεδο, είναι πολύ δύσκολο να το διατηρήσεις σε μεγάλο διάστημα. Κάποιες μεγάλες ομάδες μπορούν να το κάνουν μάξιμουμ στα 20-25 λεπτά και μετά ακολουθούν μία δεύτερη φάση παιχνιδιού. Αυτή τη δεύτερη φάση παιχνιδιού η ΑΕΚ βλέπω ότι δεν την αποδέχεται ευχάριστα και δεν την έχει ξεκάθαρη στο παιχνίδι της. Η ΑΕΚ δηλαδή δεν θα πάρει τα 20-25 μέτρα πίσω και θα το ευχαριστηθεί…».

Για την απόδοση του Κουλιεράκη και γενικά τη σεζόν του, ο Βρύζας σχολίασε:
«Για να γίνεις τελικό προϊόν είναι σύνθετο. Είναι η προσωπικότητα, είναι η ένταξη μέσα στα αποδυτήρια. Ακόμη και το πώς λαμβάνεις τις πληροφορίες και τις κωδικοποιείς. Ο Κουλιεράκης τα έχει όλα και κυρίως διαθέτει τον χαρακτήρα. Είναι αυτή η δύναμη του να κάνεις λάθος και μέσα σε ένα λεπτό να δεις από την στάση του σώματος και από τη συμπεριφορά ότι το έχει ξεπεράσει. Όλα αυτά με συμβολή στο επιθετικό κομμάτι».

Όσον αφορά στις εντάσεις που σημειώθηκαν και στο αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, ο Βρύζας τόνισε: 
«Το προϊόν έχει αναβαθμιστεί και όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Κινήσεις που δείχνουν έπαρση και κάποια παιχνίδια του μυαλού, όλα θα πρέπει να μείνουν απ’ έξω».

Το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα