Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι έτοιμη να ξεκινήσει δικαστικό αγώνα, προκειμένου να δικαιωθεί στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν πολλά στα έγγραφα που έχουν από τη μετεγγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή από τη Βερόνα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΑΕΚ είχε αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού
τον παίκτη για δυο χρόνια και στη συνέχεια ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του, καταβάλλοντας στην ιταλική ομάδα το ποσό που προβλέπονταν.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, αυτό θα είναι το βασικό όπλο της Ένωσης και στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, στην οποία προσέφυγε την Τρίτη. Οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν την τιμωρία τόσο του παίκτη, όσο και του Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζουν πως δεν επιθυμούν την επιστροφή του στο έμψυχο δυναμικό τους. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά θα δικαιωθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση και πως πέρα από την τιμωρία του παίκτη, θα βάλουν στα ταμεία τους και χρήματα, που αντιστοιχούν στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα