Απόδραση στο 90΄ και 2/2 για τη PSV (video)

Δεύτερη νίκη για την πρωταθλήτρια PSV επικράτησε στην έδρα της νεοφώτιστης Φορτούνα Σιτάρντ με 1-2 και πήρε το πρώτο της διπλό στη σεζόν με χρυσό σκόρερ τον 19χρονο Βέλγο Ντάντε Ρίγκο που πέρασε αλλαγή στο τελευταίο 10λεπτο και χάρισε το διπλό στην ομάδα του.

-Πρώτο ημίχρονο

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για την Φορτούνα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Φλάιχτερ να μην μπορεί να νικήσει τον Ζουτ.

Άργησε να δημιουργήσει ευκαιρίες η PSV καθώς πέρασαν 30
λεπτά για να απειλήσει ο Ντάμφρις τον Κόσελεφ που είχε την απάντηση στη κεφαλιά του δεξιού μπακ.
Η ευκαιρία ξύπνησε την ομάδα του Φαν Μπόμελ καθώς τρία λεπτά αργότερα μετά από όμορφη προσπάθεια του Ισπανού Ανχελίνιο ήρθε ο Μεξικανός Λοθάνο να βάλει μπροστά τους πρωταθλητές.

5 λεπτά αργότερα λίγο έλειψε ο Γκαστόν Περέϊρο να γράψει το 2-0 όμως ο Κόσελεφ αντέδρασε σωστά.

Στο φινάλε του ημιχρόνου η Φορτούνα απείλησε με μακρινά σου αναγκάζοντας τον Ζουτ να παραχωρήσει ισάριθμα κόρνερ.

-Δεύτερο ημίχρονο

Ξεκίνημα με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Ντε Γιόνγκ δεν μπόρεσε ολομόναχος να γράψει το 0-2 μετά το ριμπάουντ που πήρε ύστερα από το σουτ του Μπεργκβαϊν.

Απάντησε η Φορτούνα με την ευκαιρία του Νοβάκοβιτς που άργησε να κάνει σουτ και μάζεψε εύκολα ο Ζουτ και λίγο αργότερα ο Ντίμερς ανάγκασε τον τερματοφύλακα της PSV σε νέα επέμβαση.

Στο 61' και αφού Ντάμφρις και Σβάαμπ έπαιξαν με τη φωτιά και ο Νοβάκοβιτς αφού ξεπέρασε τον Φίρχεφερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζουτ για το 1-1.

Φοβερή ευκαιρία με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ έξι λεπτά αργότερα σε κενή εστία ο αρχηγός της PSV δε μπόρεσε να γράψει 1-2.

Στο 89' ο Μπέργκβάιν έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 για να έρθει ο Ρίγκο με ωραίο αριστερό σουτ να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του βάζοντας τη στην κορυφή του πίνακα με 6 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα