Ανσαριφάρντ: «Τιμή μου να φοράω την φανέλα του Άρη» (video)

Χαρούμενος, χαμογελαστός και με διάθεση να απαντήσει σε όλα εμφανίστηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ λίγο μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και να συγχαρώ την ομάδα μου για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ Σταθήκαμε άτυχοι. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με τον Άρη κι ελπίζω ν’ ακολουθήσουν περισσότερα στο μέλλον».

Για

το πρώτο του γκολ και τη χαρά που βίωσε: «Ναι, επειδή αγωνίζομαι ως επιθετικός, αυτήν είναι η κύρια δουλειά μου και με κάνει να αισθάνομαι καλά όταν το καταφέρνω κι όταν το κάνω δίνω χαρά στους φίλους της ομάδας που αγωνίζομαι κι αυτό με χαροποιεί. Πλέον είμαι στον Άρη και πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο για να τους δώσω αντίστοιχη χαρά».

Για το γεγονός πως σκόραραν κι οι δύο επιθετικοί της ομάδας: «Νομίζω πως έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο. Ο Λόρεν (σ.σ.Μορόν) είναι κορυφαίος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στη Λίγκα κι ελπίζω – εύχομαι να κατακτήσει τον σχετικό τίτλο. Αν είμαι μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να σκοράρει περισσότερο και να τα καταφέρει και μαζί μ’ αυτόν να πετύχουμε τους στόχους μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Φυσικά και μου έλειψε η Ελλάδα, είναι η δεύτερη χώρα μου, η οικογένειά μου ζει εδώ, είναι μια πανέμορφη χώρα, σας ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε τόσο θερμά, θα προσπαθήσω να σας το ανταποδώσω».

Για την υποδοχή που έτυχε από τον κόσμο της ομάδας: «Όταν ερχόμουν ως αντίπαλος δεν ήταν και τόσο καλά. Πλέον ως ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας το κλίμα είναι εξαιρετικό, μιλάμε για μια από τις πλέον ‘καυτές’ έδρες στη χώρα και πραγματικά απολαμβάνω το να είμαι μέλος αυτού του κλαμπ κι απολαμβάνω να παίζω ως γηπεδούχος σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι τιμή μου να φοράω την φανέλα του Άρη».

Για το Κύπελλο: «Θα προσπαθήσουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι βασικός μας στόχος να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να περάσουμε το εμπόδιο του Παναιτωλικού στα ημιτελικά».

Και κατέληξε με αναφορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο. Γίνονται καλές επενδύσεις τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένους παίκτες. Πέρα από το κύπελλο, μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση στην βαθμολογία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα