Ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη ο Γκος! (video)

Ο Φιλ Γκος έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/11) στη Θεσσαλονίκη και με το "καλησπέρα" ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών του με τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, στα... ουράνια!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του "Δικέφαλου", στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", μίλησε ακόμη και για
κατάκτηση τίτλου με τους "ασπρόμαυρους". Δήλωση, που, αν μη τι άλλο, δείχνει ζήλο και μεγάλη όρεξη να διακριθεί στην Ελλάδα.

Κατ' αρχάς, είπε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό του ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα. Είναι η 13η σεζόν μου στην Ευρώπη, έχω εμπειρία και θέλω να τη φέρω στην ομάδα, μαζί με ηγετικά χαρακτηριστικά», δήλωσε αρχικά ο Γκος.

Για όσα περιμένει ο Παπαθεοδώρου από εκείνον: Μιλήσαμε με τον προπονητή μου είπε τι θέλει από εμένα. Πρέπει να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου, να βρούμε χημεία, να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να αρχίσω να εφαρμόσω τα πλάνα του προπονητή.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: Δούλευα σκληρά μέχρι τώρα, έκανα προετοιμασία το καλοκαίρι, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Θα χρειαστώ και κάποιο χρόνο να βρω αγωνιστική διάρκεια παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Έχω πολλά να δώσω και να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω σημαντικά.

Για το αν έχει παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ: Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ και είδα ζωντανά τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Δε με νοιάζει πόσο φύσικαλ ή σκληρό είναι το παιχνίδι της ομάδας. Δε με απασχολεί πως παίζει εδώ η ομάδα, εγώ θα βγω να παίξω το παιχνίδι μου και να βοηθήσω.

Τι να περιμένει ο κόσμος από εκείνον αναφορικά και με τον τρόπο παιχνιδιού του: Μου αρέσει να σκοράρω. Μπορώ να καυχηθώ ότι παίζω άμυνα, μπλέκω όλους τους παίκτες στο παιχνίδι, θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα και να μπορέσει να διακριθεί, να πάρει έναν τίτλο. Δεν είμαι εδώ για προσωπική δόξα, εύχομαι και για αυτό είμαι εδώ να κερδίσω ένα τίτλο με την ομάδα, ένα πρωτάθλημα, είναι κάτι που μου λείπει.

Ο Γκος αναμένεται σήμερα το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και να γνωρίσει το νέο του προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες. Το ερχόμενο Σάββατο (25/11) ενδέχεται να πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τους "ασπρόμαυρους", στο φιλικό με τα Τρίκαλα, στο κλειστό της Καλαμαριάς.

Phil Goss just landed in Thessaloniki. Welcome... pic.twitter.com/d48DcgapH3
PAOK BC (@PAOKbasketball) 23 Νοεμβρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα