Πασκουάλ: «Δύσκολα σταματάς τη Ρεάλ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι η καλή άμυνα δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ και ότι οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να πετύχουν περισσότερους από 80 πόντους για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος.

Με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports ο προπονητής του «τριφυλλιού» αποθέωσε τον Ντόντσιτς, ενώ υποστήριξε ότι ο Ναβάρο είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του:

Για το πως περιμένει το
αυριανό παιχνίδι:
«Πρώτα απ' όλα η Ρεάλ είναι μια απίστευτη ομάδα, που ακόμα κι αν παίξεις άμυνα είναι δύσκολο να κάνεις καλή άμυνα απέναντι της. Τρέχει πάρα πολύ, είναι πολύ καλή επιθετικά ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να τους βάλεις και περισσότερους από 80 πόντους για να νικήσεις».

Για τον «γίγαντα» Ταβάρες και πως θα τον αντιμετωπίσει:
«Δεν είναι ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ, αλλά πιάνει πολύ χώρο στο καλάθι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θα είναι δύσκολο. Το γνωρίζουμε και μιλήσαμε με τους παίκτες γι' αυτό».

Για τον Ντόντσιτς:
«Είναι απίστευτος παίκτης, είναι φαινόμενο. Δε θυμάμαι άλλον παίκτη στην ηλικία του να κάνει τέτοια πράγματα».

Για τον Ναβάρο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Πασκουάλ είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί:
«Πρώτα απ' όλα έχει απίστευτη ποιότητα στο γήπεδο και το γνωρίζουν όλοι. Σαν άνθρωπος επίσης είναι καταπληκτικός. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης που είχε ποτέ σε κάποια ομάδα. Ότι είναι είκοσι χρόνια στην Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο επίτευγμα».

Για την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα για το θέμα των εθνικών ομάδων:
«Εδώ και έναν μήνα έχω αποφασίσει να μη μιλήσω γι' αυτό το θέμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα