Αναχώρησε με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΚ

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, αναχώρησε η ΑΕΚ για τη Μαδρίτη, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Εστουντιάντες. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.
Ο τεχνικός της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θέλει από τους παίκτες του να δείξουν και σε αυτό το ματς το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό που έφερε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, ο Σάκοτα τόνισε κατά την αναχώρηση της «κιτρινόμαυρης» αποστολής: «Ο χρόνος πιέζει. Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Οι μεγάλοι και σημαντικοί αγώνες συνεχίζονται για εμάς. Είναι προφανές ότι έχουμε μια δυσκολία για πλήρη ανάλυση της αυριανής αντιπάλου μας λόγω συνθηκών. Στο αεροπλάνο και στην αποψινή προπόνηση θα προσπαθήσουμε να “διαβάσουμε” την Εστουντιάντες. Έτσι ή αλλιώς στόχος μας στην Ευρώπη είναι πια μόνο νίκες. Πάντα στην ΑΕΚ είναι μόνο νίκες. Φιλοσοφία μου είναι η σταδιακή βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς με υπομονή και δουλειά».
Keywords
Τυχαία Θέματα