Πωλήσεις και αποδεσμεύσεις

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ του Παναθηναϊκού τις προσεχείς ημέρες και πέρα από τις πωλήσεις παικτών, αναμένεται να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία θα μπορέσει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και δε θα θυμίζει σε τίποτα την ομάδα, που εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν
οι επαφές για τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη, με στόχο να εξοικονομηθούν χρήματα, για να καλυφθούν οι οικονομικές «τρύπες» της ομάδας. Μέχρι στιγμής, δε φαίνεται στον ορίζοντα η δυνατότητα ενίσχυσης του ρόστερ μέσω μετεγγραφών και το πιθανότερο είναι να προωθηθούν ορισμένοι παίκτες από την ομάδα Νέων.

Τέλος, οι δυο αναμετρήσεις που απομένουν έως το τέλος του 2017, με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα και τη Λαμία για το κύπελλο, θα αποτελέσουν κριτήρια για τους παίκτες της ομάδας, σχετικά με το μέλλον τους στο ρόστερ. Παράλληλα, η διοίκηση περιμένει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για την παραχώρηση παικτών, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα