Αμιάν - Τρουά 3-1: Νίκη με ανατροπή κόντρα στη πρωτοπόρο

Αμιάν - Τρουά 3-1: Νίκη με ανατροπή κόντρα στη πρωτοπόροsdimolitΣάβ, 03/20/2021 - 18:11

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Αμιάν απέναντι στη πρωτοπόρο Τρουά που υπέστη δεύτερη ήττα στη σειρά. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Γκιραντόν (45+)

Σε ένα φτωχό από φάσεις πρώτο ημίχρονο, η Τρουά κατόρθωσε να προηγηθεί με το πολύ ωραίο γκολ του Κουαμέ (0-1,15ο λεπτό). Η απάντηση της Αμιάν ήρθε στο 40ο λεπτό με το

γκολ του Γκομίς μετά τη σέντρα του Αλφόνς (1-1). Το παιχνίδι χάλασε εντελώς για τους φιλοξενούμενους όταν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Γκιραντόν για μαρκάρισμα στον Τιμιτέ (45+).

Η Αμιάν με αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να γυρίσει το ματς με το γκολ του Λομοτέϊ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λουσαμπά (54ο λεπτό, 2-1) και να καθαρίσει την υπόθεση νίκη με το γκολ του Μπλαν στο 78ο λεπτό (3-1).

 

 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Amiens - Ποδόσφαιρο Τρουά - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Amiens ΓΑΛΛΙΑ Σπουδαία νίκη με πέτυχε η Αμιάν απέναντι στη Τρουά που υπέστη δεύτερη ήττα στη σειρά. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Γκιραντόν (45+) Article publish on Σάβ, 03/20/2021 - 18:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα