Αμφίβολοι Αθηναίου και Πουλιανίτης

Πολύ δύσκολα οι δύο παίκτες θα πάρουν μέρος στον αυριανό (24/1) αγώνα του Άρη με την Μπεσίκτας για το Basketball Champions League – Νέο οικονομικό θέμα, με Ντραγκίσεβιτς.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ανέβασε υψηλό πυρετό, χρειάστηκε χθες βράδυ (22/1) να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, απείχε, όπως ήταν λογικό, από τη σημερινή (23/1) προπόνηση του Άρη κι ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση των «κίτρινων» με την Μπεσίκτας, για το Basketball Champions League.


Εκτός από την πιθανή απουσία του Πουλιανίτη, λόγω της ίωσης βαριάς μορφής που τον ταλαιπωρεί, ο Παναγιώτης Γιαννάκης αντιμετωπίζει και το πρόβλημα του Γιάννη Αθηναίου. Ο παίκτης συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος της προπόνησης σήμερα κι ως εκ τούτου είναι κι αυτός αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα με την τούρκικη ομάδα.

Στο μεταξύ, τα μαντάτα δεν είναι καλά για την ΚΑΕ Άρης στον οικονομικό τομέα γενικώς. Ο Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς δικαιώθηκε για την προσφυγή που κατέθεσε στη FIBA, αφού του επιδικάστηκε το ποσό των 128.000 δολαρίων.
Βάσει των κανονισμών, ο Άρης πρέπει να διευθετήσει άμεσα την οφειλή με κάποιο διακανονισμό, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσει, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Καββαδά, τον κίνδυνο του BAN, που δεν θα του επιτρέπει να κάνει μεταγραφές παικτών, το letter of clearance των οποίων είναι εκτός Ελλάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα