Στη Γλυφάδα το final-4 των ανδρών, στην Κοζάνη οι γυναίκες

Το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας θα φιλοξενήσει, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου, το final-4 του κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, όπως αποφάσισε η ΟΧΕ, ενώ η αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών θα γίνει στην Κοζάνη, το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου.

Το 16ο final-4 του κυπέλλου Ανδρών θα γίνει στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», με συνδιοργανωτές τον Δήμο Γλυφάδας και το ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας, με το χάντμπολ να επιστρέφει στην πόλη της Γλυφάδας (σε επίσημη
διοργάνωση) μετά από 30 και πλέον χρόνια!

Στον ημιτελικό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ντέρμπι, καθώς ο νικητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή-ΑΕΚ (παίζουν στις 31/1) μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, εφόσον βέβαια ο «Δικέφαλος του Βορρά» περάσει τον Διομήδη Αργους στα προημιτελικά. Το άλλο ζευγάρι θα είναι μεταξύ του Νηρέα ή του ΑΣΕ Δούκα και του Φαίακα Κέρκυρας ή του Αερωπού Έδεσσας.

Στις γυναίκες, η τελική φάση του κυπέλλου επιστρέφει μετά από 19 χρόνια στην Κοζάνη, όπου το 1999 φιλοξενήθηκε το πρώτο final-4 της ιστορίας. Οι αγώνες θα γίνουν στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, που πέρυσι φιλοξένησε την αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Νέα Ιωνία-Φίλιππος Βέροιας και ΠΑΟΚ-Αναγέννηση Αρτας.

Ο επανακαθορισμός των ημερομηνιών των δύο final-4 επιφέρουν και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, η 19η αγωνιστική της Α1 ανδρών θα διεξαχθεί στις 17-18 Μαρτίου, ενώ η 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών στις 17-18 Φεβρουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα