Αλκαράθ-Σαρντί: Ο νέος είναι ωραίος… (video)

Ο εν ενεργεία πρωταθλητής του US Open δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, εξασφαλίζοντας μια straight-set νίκη με σκορ 6-0, 6-2, 7-5 στο Court One.

Από τις πρώτες στιγμές του αγώνα, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Αλκαράθ ήταν σε τρομερή φόρμα. Ο 20χρονος Ισπανός επέδειξε αξιοσημείωτη ψυχραιμία και εκτέλεσε τα χτυπήματά του με ακρίβεια, αφήνοντας τον 36χρονο Γάλλο να δυσκολεύεται να βρει απαντήσεις. Τα δυνατά σερβίς και τα επιθετικά groundstrokes του Αλκαράθ αποδείχθηκαν ένας τρομερός συνδυασμός που ο αντίπαλός του δυσκολεύτηκε

να αντιμετωπίσει.

Στα δύο πρώτα σετ ο Αλκαράθ κυριάρχησε σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Με την αδυσώπητη επιθετικότητά του και την ακλόνητη συγκέντρωσή του, απέκτησε γρήγορα ένα επιβλητικό προβάδισμα, κατακτώντας το εναρκτήριο σετ με ένα ηχηρό 6-0. Ο Ισπανός συνέχισε να ασκεί πίεση, επιδεικνύοντας την ευελιξία και τις ικανότητές του στα χτυπήματα.

Παρόλο που ο Σαρντί προσπάθησε να ανακάμψει στο τρίτο σετ, ο 20χρονος Ισπανός παρέμεινε ψύχραιμος και αποφασισμένος. Ο Αλκαράθ ήταν αυτός που τελικά έσπασε το σερβίς του Chardy σε μια κρίσιμη στιγμή, κλείνοντας τον αγώνα με νίκη 7-5 στο τρίτο σετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα