Ριμπάκινα-Ρότζερς: Αντέδρασε, επέστρεψε και νίκησε (video)

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Ρότζερς να ελέγχει  παιχνίδι, βάζοντας τη Ριμπάκινα στην πλάτη και κατακτώντας το πρώτο σετ (6-4). Αντλώντας από την εμπειρία της και τη δύναμη που την ώθησε στον τίτλο του Wimbledon την προηγούμενη χρονιά, η Ριμπάκινα ανασυντάχθηκε και ξεκίνησε την αντεπίθεση.

Με ανανεωμένη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, η Ριμπάκινα ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο σετ (6-1). Τα δυνατά της groundstrokes και το επιθετικό της παιχνίδι διατάραξαν

τον ρυθμό της Ρότζερς, επιτρέποντας στην υπερασπίστρια πρωταθλήτρια να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Επιδεικνύοντας ψυχραιμία και ακλόνητη πίστη στις ικανότητές της, η Ριμπάκινα εκτέλεσε τα χτυπήματά της με ακρίβεια και πάλεψε για να επιστρέψει στη μάχη.

Παρά τις γενναίες προσπάθειες της αντιπάλου της, η Ριμπάκινα έδειξε το πείσμα και την ψυχική της δύναμη, διατηρώντας τη δυναμική της και σφραγίζοντας τελικά τη νίκη στο τρίτο σετ (6-2).

Αναλογιζόμενη την απόδοσή της, η Ριμπάκινα παραδέχτηκε ότι ένιωθε νευρικότητα, παρά την προηγούμενη επιτυχία της στο Wimbledon.

Keywords
Τυχαία Θέματα