Αλέγκρι: «Διαφορετικοί παίκτες ο Μέσι με τον Ντιμπάλα»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση της Γιουβέντους και προέβη σε σύγκριση των Λιονέλ Μέσι και Πάολο Ντιμπάλα.

«Έχουμε χάσει δυο παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα, άρα μπορώ να πω ότι χρειάζεται να αποδείξουμε το ύφος μας και να βρούμε τις ισορροπίες μας για να φέρουμε τα αποτελέσματα στο γήπεδο μας. Οι καλές εμφανίσεις δεν μπορούν πάντα να διατηρηθούν, άρα το αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από τον τρόπο που αγωνίζεσαι. Οι άνθρωποι λένε τον τελευταίο χρόνο ότι η Γιουβέντους δεν παίζει καλά και δεν σκοράρει πολλά
γκολ, αλλά αυτή την χρονιά παίζουμε καλά και έχουμε σκοράρει αρκετά γκολ απλά δεν έχουμε πάρει μερικά αποτελέσματα», δήλωσε ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας.

Επιπλέον τόνισε ότι οι Πάολο Ντιμπάλα και Λιονέλ Μέσι είναι αρκετά διαφορετικοί παίκτες: «Ο Ντιμπάλα θα ξεκινήσει και θα έχει στην αντίπαλη πλευρά τον Μέσι. Ο Πάολο είναι πολύ νέος και χρειάζεται χρόνο για να αναπτύξει το παιχνίδι του. Και οι δυο χρησιμοποιούν το αριστερό πόδι αλλά είναι πολύ διαφορετικοί με τον τρόπο που κινούν την μπάλα στο χώρο. Ο Ντιμπάλα ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά, αλλά μετά είχε μια πτώση αφού έχασε δυο πέναλτι, είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να έχουν σκαμπανεβάσματα. Θα συνεχίζει να κερδίζει πέναλτι για εμάς και θα γίνει καλύτερος σαν παίκτης. Ο Μέσι είναι ένας απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής και εμείς πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Ο τρόπος που ελέγχει την μπάλα στα πόδια του δεν μπορεί να γίνει από κανένα άλλο. Είναι διαφορετικοί παίκτες», συμπλήρωσε.

Για την πορεία της Μπαρτσελόνα φέτος: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν υπάρχουν δυο που να είναι ίδια. Είμαι ένας πρακτικός προπονητής και η Μπάρτσα δεν έχει χάσει τα τελευταία 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της και τα ούτε κάποιο από τα 4 στον όμιλο μας. Έχουν σκοράρει 22 φορές και αυτή την στιγμή έχουν περισσότερη ισορροπία από ότι εμείς. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι εναντίον τους και χρειάζεται ποιότητα. Έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τον πρώτο μας στόχο για φέτος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τα δώσουμε όλα και να έχουμε ισορροπία στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα