Ακυρώνεται η πρεμιέρα της ταινίας του Johnny Depp, "City of Lies"

Στις 7 Σεπτεμβρίου ήταν κανονισμένη η πρεμιέρα της ταινίας.

Το "City of Lies", το αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp στον ρόλο του LAPD Detective Russell Poole, ο οποίος θα ερευνούσε τις δολοφονίες των The Notorious B.I.G. και Tupac Shakur, ακυρώθηκε από το πρόγραμμα της Global

Road (εταιρεία διανομής της ταινίας ) έναν μήνα πριν κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία ήταν κανονισμένη για να βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 7 Σεπτεμβρίου, όμως δεν υπάρχει κάποια νέα ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία. Δεν ξέρουμε, όμως, αν αυτό σημαίνει ότι η ταινία κάποια στιγμή θα αποκτήσει καινούρια ημερομηνία, αν θα μεταφερθεί σε κάποια υπηρεσία streaming ή αν θα την δούμε γενικά. Δεν υπάρχει και καμία πληροφορία για τον λόγο της ακύρωσής της μέχρι στιγμής.

Η ταινία, βασισμένη στο βιβλίο "LAbyrinth" του Randall Sullivan, έχει επίσης, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Forest Whitaker, στον ρόλο του δημοσιογράφου που ενώνεται με τον Poole για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τις δολοφονίες. Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Brad Furman, ο οποίος είχε δουλέψει στο "The Lincoln Lawyer" και στο "The Infiltrator".

Τον Ιούλιο, ένα μέλος του τεχνικού προσωπικού της ταινίας, έκανε μήνυση κατά του Johnny Depp επειδή φερόταν να λέει διάφορες αισχρές λέξεις, να τον βαράει στα πλευρά και μετά να του προσφέρει λεφτά για να του ρίξει και άλλη μπουνιά - το μέλος του τεχνικού προσωπικού ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε μετά το περιστατικό επειδή αρνήθηκε να συμφωνήσει να μην μηνύσει την Depp.

Πέρυσι, ο David Yates, σκηνοθέτης της ταινίας "Fantastic Beasts and Where To Find Them" υπερασπίστηκε τον Depp, κρατώντας τον στο cast της ταινίας, μετά τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού ότι άσκησε βία κατά της πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με την ταινία "City of Lies".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηPuppet Master: The Littlest Reich - TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 29/07 - 05/08

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα