Σύντομα στα Nintendo Switch το The World Ends With You

The World Ends με το Remix για τα Switch.

Το The World Ends With You: Final Remix καταφθάνει στα Nintendo Switch πιο γρήγορα από όσο νομίζαμε. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Nintendo, το "νέο" παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου, περίπου 10 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του για τα Nintendo DS, αφού

πρώτα η νέα αυτή έκδοση ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο.

Το Final Remix θα προσφέρει ανανεωμένα γραφικά, καθώς και επιπλέον επιλογές gameplay, σε συνδυασμό με περισσότερο content, που δεν βρέθηκαν στην έκδοση του 2008. Οι ομοιότητες ανάμεσα στα DS και Switch θα κρατήσουν τον πυρήνα του παιχνιδιού, όπως τον γνωρίσαμε, αν και οι νέες δυνατότητες του Switch, θα δημιουργήσουν σίγουρα "χώρο", για νέους πειραματισμούς γύρω από τους χειρισμούς με τα Joy-Cons, Αν τα παλαιότερα controls σας φάνηκαν υπεραρκετά, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την touchscreen.

Ο τίτλος της νέας έκδοσης του παιχνιδιού αποτελεί μια αναφορά στις iOS και Android εκδόσεις, αλλά και στη remixed μουσική του, καθώς αυτό το στοιχείο ήταν ένα από τα κύρια, που βοήθησαν στην καλή ανταπόκριση του κόσμου προς το The World Ends With You, κάτι που η Square Enix ελπίζει πως θα συνεχιστεί και τον επόμενο Οκτώβριο.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΗ HORI ανακοίνωσε τρεις νέους μοχλούς για το Nintendo SwitchH Nintendo θέλει να κυκλοφορεί "20-30 indie παιχνίδια στο Switch κάθε εβδομάδα"To eShop του Switch ανανεώθηκε

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα