Ακόμα μία σεζόν για το δραματικό "My Brilliant Friend"

Η ιστορία επιστρέφει στο HBO.

Η ιταλό-αμερικανική σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Elena Ferrante επιστρέφει, για τη δεύτερη της σεζόν, στο κανάλι του HBO.

Το Deadline αναφέρει πως η σειρά ανανεώθηκε, ενώ η ημερομηνία έναρξης της παραγωγής παραμένει άγνωστη. Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα βασιστεί στο δεύτερο μυθιστόρημα του τίτλου, "The Story of a New Name".

Η σειρά μυθιστορημάτων της Ferrante φέρει τον τίτλο "Neapolitan Novels" και εκδόθηκε σε 4 μέρη. Το πρώτο

μέρος, "My Brilliant Friend", ξεκινά την ιστορία στο 2010 όταν η μία εκ των δύο πρωταγωνιστριών, Elena, πλέον στην ηλικία των 60 ετών, βρίσκεται αντιμέτωπη με την εξαφάνιση της παιδικής της φίλης, Lila. Με αφετηρία αυτό το γεγονός, η Elena ξεδιπλώνει της αναμνήσεις της, ξεκινώντας από τη Νάπολη της δεκαετίας του '50.

Η πρώτη σεζόν ήρθε στο HBO με 8 επεισόδια, γυρισμένα στην Ιταλία, και τις Elisa Del Genio και Ludovica Nasti στους ρόλους των νεαρών κοριτσιών, Elena και Lila, ενώ οι Margherita Mazzucco και Gaia Girace ενσάρκωσαν τις έφηβες εκδοχές τους.

Το δεύτερο μυθιστόρημα, "The Story of a New Name", συνεχίζει την ιστορία των πρωταγωνιστριών και βρίσκει την Lila παντρεμένη και καταπιεσμένη στον γάμο και την οικογένεια της. Από την άλλη, η Elena συνεχίζει τις σπουδές της, αποφοιτώντας από το Λύκειο και αναζητώντας την ευκαιρίας της σε ένα ελεύθερο πανεπιστήμιο στη Πίζα.

Οι Elisa Del Genio και Ludovica Nasti στο "My Brilliant Friend".

Την ανακοίνωση για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς έκανε ο Casey Bloys, πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, λέγοντας πως, "Είμαστε συγκινημένοι που η επική ιστορία της Elena Ferrante έχει αντηχήσει τόσο ισχυρά στους θεατές και κριτικούς, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι των Elena και Lila".

Η σειρά έκανε, πρόσφατα, την πρεμιέρα της στην Cosmote TV.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤο HBO πρώτο σε ποιότητα έναντι των Netflix, Amazon και HuluΔύο "κωμικές" ανανεώσεις για το κανάλι του HBOΜε το σταγονόμετρο δημοσιεύει πλάνα του "Game of Thrones" το ΗΒΟ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα