Αινιγματικό το πρώτο promo του τρίτου κύκλου "Daredevil"

Προσοχή ακολουθούν spoilers!

Το κλείσιμο του "Defenders" ήταν κάτι λιγότερο από χαρωπό, με τον Matt Murdock να θεωρείται νεκρός από τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Και αν εμείς ως κοινό γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αληθεύει και ότι ο χαρακτήρας είναι ζωντανός, την ελπίδα φαίνεται ότι τρέφει και κάποιος από το σύμπαν της σειράς.

Αυτό μαθαίνουμε από το comicbook.com που μας ενημερώνει ότι η Marvel Entertainment ξεκίνησε να μας προετοιμάζει για την τρίτη σεζόν της σειράς με ένα αινιγματικό promo που δημοσιεύτηκε στον

Twitter λογαριασμό της.

? @Daredevilpic.twitter.com/I1JMtyijcp

Marvel Entertainment (@Marvel) 6 Σεπτεμβρίου 2018

Στο teaser μεταφερόμαστε στον απόηχο των γεγονότων του "The Defenders" σε έναν κόσμο που ο Matt Murdock θεωρείται νεκρός. Όμως σε μια τηλεφωνική κολόνα παρατηρούμε μια αφίσα αγνοουμένων με το όνομα και πρόσωπο του Matt. Η ανάρτηση συνοδεύεται μόνο από ένα ερωτηματικό, χωρίς κάποια άλλη επεξήγηση.

Στα πλαίσια του κόσμου κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από τους υπόλοιπους Defenders που φαίνεται να δείχνουν την αντιμετώπισή τους με την μορφή απαντήσεων και σχολιασμού Η Jessica Jones απάντησε πρώτη, διερωτώμενη "Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο(;)". Από την άλλη ο Luke Case ενσαρκώνοντας την ελπίδα και τα πιστεύω του κόσμου ανταπάντησε, "Τι πειράζει αν κάποιος ελπίζει(;)".

Ο Iron Fist επίσης δεν παρέλειψε να απαντήσει στην Jessica λέγοντας, "Ναι. Η πόλη χρειάζεται και άλλους σαν και αυτόν", για να λάβει ως απάντηση, "Αυτό δεν τον κάνει λιγότερο νεκρό".

Who would do this?

— Jessica Jones (@JessicaJones) 6 Σεπτεμβρίου 2018

What’s wrong with keeping hope alive?

— Luke Cage (@LukeCage) 6 Σεπτεμβρίου 2018

Yeah, the city needs more guys like him.

Iron Fist (@MarvelIronFist) 6 Σεπτεμβρίου 2018

That doesn't make him any less dead.

— Jessica Jones (@JessicaJones) 6 Σεπτεμβρίου 2018

Μέχρι στιγμής η ακριβής πρεμιέρα του τρίτου κύκλου δεν έχει αποκαλυφθεί. Γνωρίζουμε όμως ότι η ιστορία του Daredevil θα συνεχιστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Προτεραιότητα όμως επί του παρόντος φαίνεται να έχει ο δεύτερος κύκλος του "Iron Fist" που κάνει την πρεμιέρα του στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Πείτε μας τις δικές σας προβλέψεις για τον τρίτο κύκλο στα σχόλια.

IGN Greece Βρέθηκε η μαμά του Daredevil στο πρόσωπο της Joanne Whalley
Keywords
Τυχαία Θέματα