Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το My Brother Rabbit

Λίγος καιρός ακόμα.

Ο πολύχρωμος και παιχνιδιάρικος τίτλος από την Artifex Mundi θα γεμίσει παιδικότητα και χαρά την ώρα μας, όταν κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το My Brother Rabbit αποτελεί ένα από τα δύο νέα projects της εταιρείας (το δεύτερο είναι το Irony Curtain: From Matryoshka with Love) και ανήκει στον χώρο των παραδοσιακών point and click Adventures.

Η

νέα δουλειά της πολωνικής εταιρείας μας διηγείται μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, βάσει της οποίας ένα κορίτσι πέφτει βαριά άρρωστο. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή οι γονείς της και ο μεγαλύτερος αδερφός της ψάχνουν να της βρουν μια θεραπεία. Ο αδερφός της πλάθει με τη φαντασία του έναν ουτοπικό κόσμο, μέσα στον οποίο εκείνος είναι ένα ανθρωπόμορφος λαγός (Toy Rabbit) και η αδερφή του είναι είναι πανέμορφο λουλούδι (Flower). Στον υπέροχο αυτό ονειρώδη κόσμο, ο Toy Rabbit θα χρειαστεί να επιλύσει μια σειρά από γρίφους για να μπορέσει να θεραπεύσει την αδερφή του. Για να τα καταφέρει όμως χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια.

Εμείς δοκιμάσαμε το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018 και φυσικά σας φέραμε και το ανάλογο preview για να πάρετε μια γεύση από αυτό το συναισθηματικό αλλά πανέμορφο παιχνίδι.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα