Αγραβάνης: «Σκέφτομαι την κούπα στο Βελιγράδι»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπογράμμισε πως το μόνο που σκέφτεται είναι η κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι και ας μην αγωνιστεί στον τελικό του Final 4. Ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να μπει τις προσεχείς ημέρες στο χειρουργείο, λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως θα επιστρέψει δυνατός στα παρκέ.

Χαρακτηριστικά,
ο Αγραβάνης έγραψε: «Μεθαύριο μπαίνω στο χειρουργείο. Το 1ο της ζωής μου και ελπίζω το τελευταίο… Διαβάζω ένα σωρό σχόλια αυτές τις μέρες αναφορικά με τον τραυματισμό μου και ήθελα απλά να πω μερικά πράγματα. Ό,τι έγινε, έγινε, κι ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Είμαστε μια ομάδα και στην ομάδα θα κάνουν όλοι λάθη. Και ειδικά εγώ δεν τα έχω αποφύγει τα λάθη αυτά τα χρόνια… -:) Οπότε ας τελειώσει αυτό το θέμα εδώ, προχωράμε μπροστά. Στα εύκολα είμαστε όλοι καλοί, στα δύσκολα όμως πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και όχι να κάνουμε μια κατάσταση χειρότερη.

Δυο πράγματα μόνο σκέφτομαι. Να ξαναγυρίσω δυνατότερος από ποτέ και να σηκώσω την κούπα με την ομάδα στο Βελιγράδι & ας μην παίξω!».
Keywords
Τυχαία Θέματα