ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β’ 3-2: Τρία γκολ ο Όγκμποε-Απέκρουσε πέναλτι ο Σουλούκος (vds)

Με πρωταγωνιστή τον Όγκμποε που πέτυχε και τα τρία γκολ, η ΑΕΛ νίκησε τον ΠΑΟΚ Β’ με 3-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο “Αλκαζάρ”.

Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με τον Όγκμποε να σκοράρει με πέναλτι στο 89’ κι ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα, με το σκορ να είναι στο 2-2, ο ΠΑΟΚ Β’

είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει αυτός προβάδισμα για τη νίκη. Στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκορντεζιάνι, ο Σουλούκος, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, απέκρουσε και κράτησε το 2-2.

Στους πρωταγωνιστές του αγώνα σίγουρα, από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Μπράντονιτς που πέτυχε τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ Β’.

Στο εντυπωσιακό παιχνίδι που έγινε στο “Αλκαζάρ”, τα τέσσερα γκολ για το 2-2 στο ημίχρονο, μπήκαν στο πρώτο ημίωρο.

Στο 2’ ο Όγκμποε μετά το γύρισμα του Παπαγεωργίου πλάσαρε για το 1-0.

Στο 14′ ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο κόρνερ του Νινούα ο Μορικέλι έκανε την προσπάθεια, ο Σουλούκος έδιωξε.

Στο 16’ ο Μπράντονιτς με πέναλτι έκανε το 1-1.

Η ΑΕΛ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 19’. Ο Παπαγεωργίου βρήκε τον Όγκμποε που με κεφαλά έκανε το 2-1.

Στο 27’, ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε το 2-2, πάλι με τον Μπράντονιτς. Ο Χατζηστραβός στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ Β’, έδωσε στον Πανίδη, αυτός έδωσε στον Μπράντονιτς που σκόραρε.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ Β’ είχε δύο ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον Δαρέλα στο 37’ και τον Μπράντονιτς στο 40’ που τον σταμάτησε ο Σουλούκος. Ευκαιρία για γκολ είχε στο 45’ και η ΑΕΛ με τον Μπαλωμένο να προλαβαίνει τον Νίνο.

Το παιχνίδι στο β’ μέρος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Τα σημαντικά έγιναν στο τέλος με τα δύο πέναλτι. Ο Σουλούκος απέκρουσε το πέναλτι του Γκορντεζιάνι.

Ο Όγκμποε σκόραρε με πέναλτι για το 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα