ΑΕΚ: Θλάση και ο Τάνκοβιτς!

ΑΕΚ: Θλάση και ο Τάνκοβιτς!gvasilioΠαρ, 03/05/2021 - 16:26

Νέο "θύμα" τραυματισμού στην ΑΕΚ, με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να έχει υποστεί θλάση Α' βαθμού στην αριστερή γάμπα.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην ΑΕΚ με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα με τους τραυματίες

της Ένωσης. 

Ο Σουηδός επιθετικός που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο, στην προπόνηση της Παρασκευής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα στα ανοίγματα που γίνονται λίγο πριν το τέλος της. 

Ο Τάνκοβιτς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος, Μάριο Μιτάι και Γιάννης Σαρδέλης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μπακάκης αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην πρώτη αγωνιστική των Play-Off, όμως αν ο ίδιος δεν νιώθει 100% έτοιμος δεν πρόκειται να ρισκάρει. Ο Ουκρανός στόπερ έχει αρχίσει τρέξιμο στο γήπεδο, όμως η επιστροφή του στη δράση αναμένεται αρχές Απριλίου, όπως και του Γαλανόπουλου εάν κυλήσουν όλα ομαλά. 

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 12.00.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Νέο "θύμα" τραυματισμού στην ΑΕΚ, με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να έχει υποστεί θλάση Α' βαθμού στην αριστερή γάμπα. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 16:26 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα