ΠΑΟΚ: Τεστ Covid 19 και τακτική με δύο απόντες εν όψει ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Τεστ Covid 19 και τακτική με δύο απόντες εν όψει ντέρμπιkmpotsΠαρ, 03/05/2021 - 15:38 Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα, ουσιαστικά δίχως προβλήματα για την τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου".

Κατά τα ειωθότα, τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ Covid 19, ενώ στο πλαίσιο της προπόνησης μόνον τα ονόματα των Μιχάι, Αουγκούστο

είναι τα μοναδικά που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο, με όλους τους υπόλοιπους να επιδίδονται σε ασκήσεις τακτικής, τόσο σε γενικότερο όσο και σε προσαρμοσμένες στα δεδομένα της επικείμενης αναμέτρησης τακτικής. 

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: "Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται κι ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται τόσο αγωνιστικά όσο και υγειονομικά για την επικείμενη αναμέτρηση.

Την Παρασκευή (05.03) η μέρα ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό τιμ βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής ενόψει Άρη.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, δρομικές και rondo. Μετά ακολούθησαν μαθήματα τακτικής από τους προπονητές, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα το οποίο είχε συγκεκριμένους τακτικούς στόχους.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε ατομικό, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί .

Το Σάββατο (06.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Με μοναδικούς απόντες τους Μιχάι, Ντόουγκλας η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας με τον Άρη Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 15:38 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα