ΑΕΚ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πόνσε

Την είδηση αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανέφερε πως η «Ένωση» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Έλτσε για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

«Η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία για την υπογραφή του Εζεκιέλ Πόνσε από την Έλτσε», ανέφερε χαρακτηριστικά το Tweet του.

AEK Athens are closing in on deal

to sign Argentine striker Ezequiel Ponce from Elche #transfers

Deal being finalised between the two clubs. pic.twitter.com/Rln0TysqXb

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 3, 2023

Μία είδηση που λίγη ώρα αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει η ίδια η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ισπανική ομάδα για τον 26χρονο επιθετικό.

«Μπορούμε να μιλήσουμε σχεδόν για προφορική συμφωνία», ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι». «Αύριο αναμένεται να μπούμε στην τελική ευθεία», συμπλήρωναν για την υπόθεση και τόνιζαν πως ακόμα, βέβαια, δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Με αυτή την κίνηση, η ΑΕΚ έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος στη γραμμή κρούσης, προσθέτοντας έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα και έφεση στο σκοράρισμα. Έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά, αφού το 2018 με τα «κιτρινόμαυρα» ο Πόνσε, ως δανεικός από τη Ρόμα, έκανε σπουδαία σεζόν με 21 γκολ και 5 ασίστ.

Η περσινή σεζόν ήταν μέτρια για τον Πόνσε στην Ισπανία, καθώς κατέγραψε μόλις 6 γκολ και 1 ασίστ σε 36 παιχνίδια. Το γεγονός δε πως η Έλτσε υποβιβάστηκε, άνοιξε τον δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ για τον 26χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα