ΑΕΚ: Δύσκολα με ΑΕΛ ο Τσιντώτας, εκτός ο Κρστιτσιτς

ΑΕΚ: Δύσκολα με ΑΕΛ ο Τσιντώτας, εκτός ο ΚρστιτσιτςgvasilioΔευ, 11/16/2020 - 19:18

Ένα ένα μειώνονται τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Βγάζοντας εκτός πλαισίου τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω κορωνοϊού υπάρχουν και άλλες παράπλευρες απώλειες για τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση σε δάκτυλο του χεριού του με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν τρία ράμματα. 

Η πορεία της αποθεραπείας του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα και έτσι για την ώρα είναι άγνωστο το πότε θα μπει στην προπόνηση και θα έχει επαφή με τη μπάλα. Ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως από την άλλη πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επιβαρυνθεί το τραύμα του. 

Μία ακόμα, δεδομένη απουσία για τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα είναι αυτή του Νέναντ Κρστιτσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος της Ένωσης αντίκρισε τέταρτη κίτρινη κάρτα στη φετινή σεζόν στον αγώνα με τον ΟΦΗ και έτσι θα έπρεπε να χάσει ένα από τα τέσσερα ματς που ακολουθούσαν. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να εκτίσει στον αγώνα με την ΑΕΛ, ωστόσο, αυτό έγινε πριν τον προγραμματισμένο αγώνα με τον Άρη και τα όσα ακολούθησαν μετά το ματς με τη Ζόρια. 

Εκτός παραμένουν λόγω κορωνοϊού οι Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι με τα αποτελέσματα των τεστ που θα υποβληθούν να κρίνουν την επάνοδό τους. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ένα ένα μειώνονται τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να υπάρχουν για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 19:18 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα