ΑΕΚ-Άρης: Γκολ με κεφαλιά από τον Νίκο Μαρτίνεζ (vid)

ΑΕΚ-Άρης: Γκολ με κεφαλιά από τον Νίκο Μαρτίνεζ (vid)ageorgiΚυρ, 02/07/2021 - 16:14

Ο Νίκο Μαρτίνεζ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και άριστος τεχνίτης. Με τη μπάλα στα πόδια μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όταν όμως εκείνη είναι ψηλά, τότε δεν είναι και η καλύτερή του καθότι βραχύσωμος. Ή μήπως όχι;

Στα playoff της περσινής σεζόν, που διεξήχθησαν τον Ιούλιο λόγω κορωνοϊού, ο Νίκο Μαρτίνεζ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ

με το κεφάλι απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Με το σκορ στο 1-1 από το πέναλτι του Γκάμα και το γκολ του Αραούχο, ο Μαρτίνεζ πέτυχε ένα ασυνήθιστο και ταυτόχρονα υπέροχο γκολ.

Ήταν μια γρήγορη αντεπίθεση, με τον Τόνσο από αριστερά να κάνει τη σέντρα και τον Μαρτίνεζ να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας με δύσκολη κεφαλιά τη μπάλα στην απέναντι γωνία. Το προβάδισμα αυτό δεν έμεινε ως το τέλος, καθώς ισοφάρισε ο Ολιβέιρα με πέναλτι. Είδαμε όμως ένα αξιομνημόνευτο γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Άρης ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ-Άρης: Γκολ με κεφαλιά από τον Νίκο Μαρτίνεζ Submitted by ageorgi on Κυρ, 02/07/2021 - 15:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/AEK_ARIS_SPANIO_GOAL_ME_KEFALIA… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ένα σπάνιο γκολ πέτυχε ο Νίκο Μαρτίνεζ στα playoff της σεζόν 2019-20 στο ΟΑΚΑ, κι αυτό γιατί το έκανε με το κεφάλι. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ένα σπάνιο γκολ πέτυχε ο Νίκο Μαρτίνεζ στα playoff της σεζόν 2019-20 στο ΟΑΚΑ, κι αυτό γιατί το έκανε με το κεφάλι.
Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 16:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα