Διαιτητικά παράπονα από τον Ντάιερ

Ο Έρικ Ντάιερ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ, υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη. Ο παίκτης των «σπιρουνιών» έκανε ειδική αναφορά στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ των «κανονιέρηδων» υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα φάουλ.

Χαρακτηριστικά, ο Ντάιερ τόνισε μετά την ήττα 2-0 της ομάδας του στο ντέρμπι του Λονδίνου: «Νομίζω ότι κάναμε καλή εμφάνιση
από την αρχή. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και κάθε ομάδα είχε τα καλά σημεία της μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι που δεχθήκαμε τέτοια γκολ. Για τη διαιτησία δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της αγγλικής ομάδας συμπλήρωσε: «Στα μεγάλα ματς διακυβεύονται πολλά για να γίνονται τέτοια λάθη και πολύ απλά, με τα λάθη, ο αντίπαλος πήρε προβάδισμα που ήταν σημαντικό... Άλλαξε το παιχνίδι. Δεν θέλω να μπω σε μπελάδες με περαιτέρω σχόλια, αλλά όλοι είδαν τι συνέβη... Αν ήταν φάουλ αυτό που έδωσε πριν το πρώτο γκολ, τότε δεν θα πρέπει πλέον ν' ακουμπάει ο ένας τον άλλον. Πάντως, δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες από μέρους μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα