Zενίτ-Μακάμπι 73-71: Τρίποντο ο Μπάρον, άμυνα ο Πόιθρες, δέκατη νίκη για την ομάδα του Πασκουάλ

H Zενίτ ήταν κυρίαρχη για 35 λεπτά. απέναντι στην Μακάμπι, προηγήθηκε με διαφορά 15 πόντων, στο τέλος των δυο πρώτων δεκαλέπτων, είχε σταθερό διψήφιο προβάδισμα στην 3η περίοδο και στα πρώτα 5 λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου, προηγήθηκε με 67-57, αλλά τελικά νίκησε με διαφορά δυο πόντων (73-71), την Μακάμπι.

Χρειάστηκε το εύστοχο τρίποντο του Μπίλι Μπάρον στα 10΄΄ πριν από την λήξη για το 73-71, καθώς είχε προηγηθεί το “κάρφωμα” του Ντέρικ Ουίλιαμς για το 70-71 και την ολική ανατροπή της Μακάμπι στο προβάδισμα των γηπεδούχων και η αποτελεσματική

άμυνα του Αλεξ Πόιθρες στον Σκότι Ουίλμπεκιν που αστόχησε σε σουτ, με την διείσδυση που επιχείρησε.

Η Ζενίτ είχε τον έλεγχο του ρυθμού, επιθετικό πλουλαρισμό, τον Ντιμίτρι Κουλάγκιν να διαμορφώνει το 56-47 στην λήξη της 3η περιόδου και το 67-57 με 7 συνεχόμενους πόντους, αλλά ο Τζάλεν Ρέινολντς στην όλη την διάρκεια του αγώνα και ο Ουίλιμας στην τελευταία περίοδο, “έβγαλαν” αντίδραση και μείωσαν σταδιακά την διαφορά στο σκορ.

Έκτη συνεχόμενη ήττα για την Μακάμπι που θα παίξει και την επόμενη εβδομάδα, εκτός έδρας και στο πριγκηπάτο του Μονακό για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Δέκατη νίκη για την Ζενίτ που συνεχίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ.

Δεκάλεπτα: 25-10, 41-26, 56-47, 73-71

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα