Tρία ελληνικά πληρώματα στην πρώτη 20άδα του Κοσμου

Στην κατηγορία U17 οι Αριάδνη Σπανάκη – Μυρτώ Παπαδοπούλου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά (ΙΟΠ), πραγματοποιούν την καλύτερη εμφάνιση , μετά πο 10 κούρσες βρίσκονται στην 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών, (σε σύνολο 18 σκαφών ) και την 8η θέση στο σύνολο της κατηγορίας , με 63 βαθμούς (σε σύνολο 41 σκαφών) η καλύτερη κούρσα τους ήταν η 1η θέση στην 7η ιστιοδρομία, ενώ έχουν φέρει άλλες δύο 2ες θέσεις.

Στην ίδια κατηγορία U17οι
Κ. Βαρδαλής – Π. Γ. Ματσαδές του Ναυταθλητικου Ομίλου Τζιτζιφιων Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) είναι 8οι στα αγόρια και 9οι στο σύνολο της κατηγορίας με 87 βαθμούς

Στο Οpen αγωνίζονται οι Τ. Αθανασόπουλος – Δ. Τάσσιος του Ναυταθλητικου Ομιλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) που βρίσκονται στην 16η θέση μετα από την ιστιοδρομία οι Έλληνες ιστιοπλόοι είναι στην 16η θέση με 93 βαθμούς.

Την προσπάθεια των αθλητών μας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθη , Κος Κολιάδης Αντώνης με την οικογένειά του και με 3 ακόμα Ομογενείς που ήρθαν να στηρίξουν τους αθλητές μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα