To "Between Two Ferns With Zach Galifianakis" γίνεται ταινία στο Netflix

Θέλω τις γλάστρες με τη φτέρη.

H κωμική εκπομπή "Between Two Ferns With Zach Galifianakis" θα γίνει ταινία για το Netflix και η παραγωγή λέγεται πως έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο συν-δημιουργός της εκπομπής και τακτικός σκηνοθέτης, Scott Aukerman θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για άλλη μια φορά. Αν και η

πλοκή παραμένει άγνωστη, σκηνές από την εκπομπή θα ενσωματωθούν στην ταινία με τον Galifianakis να προσβάλλει τους καλεσμένους του, ενώ τους παίρνει συνέντευξη ανάμεσα σε δύο μεγάλες γλάστρες με φτέρη.

Διάσημοι καλεσμένοι, όπως οι Peter Dinklage, David Letterman, Keanu Reeves, Ed Helms και Bradley Cooper θα πάρουν μέρος στην ταινία.

Η εκπομπή ξεκίνησε το 2008, και ο Galifianakis έπαιρνε συνεντεύξεις από διάσημους, όπως οι Natalie Portman, Justin Bieber, Charlize Theron, Jerry Seinfeld, Sean Penn κ.α. χρησιμοποιώντας περίεργο χιούμορ και καυστικά αστεία. Ειδικά επεισόδια περιλάμβαναν συνεντεύξεις από τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, και την υποψήφια για την προεδρία, Hilary Clinton. Και τα δύο επεισόδια συγκέντρωσαν πάνω από 10 εκ. προβολές. Η εκπομπή προβάλλεται μέσω του site, Funny or Die.

Ο ελληνικής καταγωγής Galifianakis είναι κωμικός, και έχει πρωταγωνιστήσει στην τριλογία "Hangover", και στα "Muppets Most Wanted", "Birdman", "Masterminds", "The Lego Batman Movie", "Tulip Fever", "A Wrinkle in Time". Αναμένουμε να ακούσουμε την φωνή του ως Mr. Link στην ταινία κινουμένων σχεδίων "Missing Link" και να τον δούμε στην ταινία "The Sunlit Night".

Πέρα από την βραβευμένη με Emmy εκπομπή του, "Between Two Ferns with Zach Galifianakis", μπορούμε να τον απολαύσουμε στη σειρά "Baskets" του FX.

Ρίξτε μια ματιά σε ότι νεώτερο μάς φέρνει το Netflix τον Δεκέμβριο, αλλά και στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο.

IGN Greece Στα χρονικά η χριστουγεννιάτικη ταινία Kurt Russell/Netflix με εκατομμύρια προβολές [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix Ματίλντα, Εργοστάσιο Σοκολάτας κι άλλα βιβλία του Roald Dahl έρχονται στο Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα