Oλυμπιακός: Η Χιχόν περιμένει περισσότερα από τον Τσούμιτς

Oλυμπιακός: Η Χιχόν περιμένει περισσότερα από τον ΤσούμιτςageorgiΠαρ, 11/13/2020 - 22:15

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Νίκολα Τσούμιτς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στη Χιχόν μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει υπομονή.

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, παραχωρήθηκε ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι στην ομάδα της Β’ Ισπανίας και μάλιστα με οψιόν 7 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 420 λεπτά σε 9 συμμετοχές

στη σεζόν, από τις οποίες τις έξι βασικός.

Ωστόσο δεν έχει ακόμα γκολ ή ασίστ και σύμφωνα με την Voz de Asturias, παρά τα κάποια καλά στοιχεία που έχει δείξει στις αντεπιθέσεις δεν έχει καταφέρει ακόμα να εγκλιματιστεί σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερες τεχνικές και σωματικές απαιτήσεις.

Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει ότι ο προπονητής των Ισπανών Νταβίδ Γκαγιέγκο εξακολουθεί να δουλεύει με τον παίκτη που θεωρείται στοίχημα για τον σύλλογο.

Με τη βοήθεια των καλών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει τη Σπόρτινγκ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μέχρι στιγμής, αλλά και την έλλειψη πίεσης από την εξέδρα, ο προπονητής έχει την πολυτέλεια να περιμένει με ηρεμία την εξέλιξη του ταλαντούχου νεαρού.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Νίκολα Τσούμιτς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στη Χιχόν μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει υπομονή.

Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 22:15 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα