Netflix Greece: Ταινίες και Σειρές (Νοέμβριος 2019)

Martin Scorsese, νέα σεζόν "The Crown" και φουλ γιορτινό πνεύμα!

Ο Νοέμβριος πλησιάζει και το Netflix αποφασίζει να χτυπήσει το ντεμπούτο των Disney+ και AppleTV+, με πλήθος νέου υλικού γι' αυτόν τον μήνα και πρωταγωνιστή το "The Irishman" του Martin Scorsese με τους Robert De Niro και Al Pacino.

Εκτός αυτού, στο νέο υλικό βλέπουμε αρκετές χριστουγεννιάτικες

ταινίες και συγχρόνως επιστρέφουν με νέες σεζόν τα "The Crown", " The End of the F***ing World", "The Dragon Prince" κι άλλα.

Στο παρακάτω γκάλερι ή κείμενο, μπορείτε να βρείτε τις πιο hot κυκλοφορίες του Νοεμβρίου:The King // Ο Βασιλιάς (1 Νοεμβρίου) - Ταινία

Ο Χαλ (Timothée Chalamet), πεισματάρης πρίγκιπας και απρόθυμος κληρονόμος του αγγλικού θρόνου, γύρισε την πλάτη του στη βασιλική ζωή και ζει ανάμεσα στους κοινούς θνητούς. Αλλά όταν πεθαίνει ο τύραννος πατέρας του, ο Χαλ στέφεται Βασιλιάς Ερρίκος Ε' και αναγκάζεται να ακολουθήσει τη ζωή που είχε προσπαθήσει να απαρνηθεί στο παρελθόν.

Holiday in the Wild // Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση (1 Νοεμβρίου) - Ταινία

Για να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο γιος της φεύγει για το κολέγιο, η Κέιτ Κόνραντ από το Μανχάταν κανονίζει ένα "δεύτερο ταξίδι του μέλιτος" με τον άντρα της. Εκείνος όμως, αντί να την ευχαριστήσει, τη χωρίζει ξαφνικά. Η παρατημένη Κέιτ όμως αποφασίζει να πάει στην Αφρική για ένα μοχανικό σαφάρι. Σε μια παράκαμψη στη Ζάμπια, βοηθά τον πιλότο της, τον Ντέρεκ Χόλιστον, να σώσει ένα ορφανό μωρό ελαφαντάκι. Το φροντίζουν ώστε να γίνει καλά σε ένα τοπικό καταφύγιο για ελέφαντες και η Κέιτ αναβάλλει την επιστροφή της για μετά τα Χριστούγεννα. Με έναν νέο έρωτα στον ορίζοντα, θα επιστρέψει στην πατρίδα ή η περιπέτειά της θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή;

American Son // Αμερικάνος Γιος (1 Νοεμβρίου) - Ταινία

Βασισμένη στο καταξιωμένο θεατρικό έργο του Μπρόντγουεϊ, η ταινία "Αμερικανός Γιος" αφηγείται την ιστορία της Κέντρα Έλις-Κόνορ, της μητέρας ενός εφήβου που έχει χαθεί, καθώς προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ σε ένα αστυνομικό τμήμα στη Νότια Φλόριντα.

The End of the F***ing World: Season 2 (5 Νοεμβρίου) - Σειρά

Δύο χρόνια μετά το ταξίδι των James και Alyssa, μια γυναίκα εθισμένη με τον άντρα που σκότωσαν ελευθερώνεται από την φυλακή και έχει στόχο την εκδίκηση.

She-Ra and the Princess of Power Season 4 // Σιρα και οι Πριγκίπισσες της Δύναμης (5 Νοεμβρίου) - Σειρά

Η σεζόν ξεκινάει με τις Queen Glimmer της Rebellion και την Catra ως υπαρχηγός της Horde, να αναλαμβάνουν τις θέσεις του αντίστοιχα. Η Princess Alliance κάνει θετικά βήματα αλλά υπάρχει διαφωνία στο πως θα πρέπει να προστατευθεί η Etheria, ενώ η Adora ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό που την κάνει να ξανασκεφτεί τα πάντα.

Let is Snow // Κάνε να Χιονίσει (8 Νοεμβρίου) - Ταινία

Όταν μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη την Παραμονή των Χριστουγέννων, μια παρέα τελειόφοιτων λυκείου βλέπει τη φιλία και την ερωτική της ζωή να καταρρέει.

Earthquake Bird // Προάγγελμα Θανάτου (15 Νοεμβρίου) - Ταινία

Ένα ψυχολογικά έντονο και ατμοσφαιρικό θρίλερ με φόντο το Τόκιο του 1989. Το "Προάγγελμα Θανάτου" αφηγείται την ιστορία της Λούσι Φλάι, μιας αινιγματικής μετανάστριας που στοιχειώνεται από ένα οδυνηρό παρελθόν και ξεκινά μια έντονη σχέση με τον Τέιτζι, έναν γοητευτικό αλλά εξίσου προβληματικό ντόπιο φωτογράφο. Αν και εξωτερικά φαίνεται ατάραχη, η Λούσι σιγά-σιγά λυγίζει όταν μια αφελής νεοφερμένη, η Λίλι Μπρίτζες, διεισδύει στη ζωή τους και καταλήγει αγνοούμενη (και ενδεχομένως νεκρή).

Klaus // Κλάους: Το μυστικό των Χριστουγέννων (15 Νοεμβρίου) - Ταινία

Αυτά τα Χριστούγεννα, ανακάλυψε την απίθανη φιλία που γέννησε έναν μύθο. Όταν ο Τζέσπερ αυτοανακηρύσσεται ο χειρότερος μαθητής στην ταχυδρομική ακαδημία, διορίζεται σε ένα παγωμένο νησί πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, όπου οι ντόπιοι είναι στα μαχαίρια και σπάνια ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους, πόσω μάλλον γράμματα. Ο Τζέσπερ είναι έτοιμος να τα παρατήσει όταν στο πρόσωπο της ντόπιας δασκάλας Άλβα βρίσκει μια σύμμαχο και ανακαλύπτει τον Κλάους, έναν μυστηριώδη ξυλουργό που ζει μόνος σε μια καλύβα γεμάτη χειροποίητα παιχνίδια.

The Crown: Season 3 // Το Στέμμα (17 Νοεμβρίου) - Ταινία

Η τρίτη σεζόν θα καλύψει την περίοδο 1964-1977. H τρίτη σεζόν του 'The Crown' έχει γραφτεί από τον υποψήφιο για Όσκαρ, Peter Morgan, και πρωταγωνιστούν οι βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman ως Queen Elizabeth II, ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Tobias Menzies ως Prince Phillip, η υποψήφια για Όσκαρ και βραβευμένη με Emmy, Helena Bonham Carter ως Princess Margaret, ο Ben Daniels ως Tony Armstrong-Jones, ο Josh O'Connor ως Prince Charles, η Erin Doherty ως Princess Anne, η Marion Bailey ως Queen Mother και ο Jason Watkins ως Prime Minister Harold Wilson.

Knight Before Christmas // Ο Ιππότης πριν τα Χριστούγεννα (21 Νοεμβρίου) - Ταινία

Ένας ιππότης του μεσαίωνα μεταφέρεται στην μοντέρνα εποχή στην περίοδο των Χριστουγέννων, όπου ερωτεύεται μια δασκάλα λυκείου, που δεν τα πάει καλά με τον έρωτα.

The Irishman // Ο Ιρλανδός (27 Νοεμβρίου) - Ταινία

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον "Ιρλανδό" του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β' Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα.

The Dragon Prince Season 3 // Ο Πρίγκιπας Δράκος (27 Νοεμβρίου) - Σειρά

Η νέα σεζόν θα ανοίξει με του Callum και Rayla να φτάνουν στη μαγική Xadia και ξεκινούν το τελευταίο και πιο επικίνδυνο κομμάτι τους ταξιδιού τους ώστε ο Zym να γυρίσει στη μητέρα του, την Dragon Queen. Εν τω μεταξύ, ο Ezran επιστρέφει στο βασίλειο Katolis ώστε να αναλάβει τον θρόνο αλλά με το που φτάνει, αμέσως τον πιέζουν να πάει σε πόλεμο με την Xadia. Ο Lord Viren, που είναι φυλακισμένος κι απελπισμένος, ξεκινά να συνειδητοποιεί τη δύναμη του νέου συμμάχου του - του μυστηριώδες Startouch ξωτικού, Aaravos.

Merry Happy Whatever // Χριστούγεννα Ό,τι Να'Ναι (28 Νοεμβρίου) - Νέα Σειρά Ένας ισχυρογνώμων πατέρας, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την πίεση τον γιορτών όταν η κόρη του φέρνει σπίτι το αγόρι της.

I Lost My Body // 'Εχασα το Σώμα μου (29 Νοεμβρίου) - Ταινία

Σε ένα παριζιάνικο εργαστήριο, ένα κομμένο χέρι απελευθερώνεται από τη δυστυχή μοίρα του και ξεκινά το ταξίδι της επανασύνδεσης με το σώμα στο οποίο ανήκε κάποτε. Σε μια ανατριχιαστική περιπέτεια σε ολόκληρη την πόλη, τίποτα δεν μοιάζει με εμπόδιο για την επανένωση με τον πιτσαδόρο πιτσιρικά Ναουφέλ. Οι αναμνήσεις του χεριού από την εποχή που ήταν με τον Ναουφέλ και η αγάπη του για τη βιβλιοθηκάριο Γκαμπριέλ μπορεί να δώσουν απαντήσεις σχετικά με το τι προκάλεσε τον χωρισμό του χεριού και θα αποτελέσουν το φόντο για μια πιθανή επανασύνδεση των τριών.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceNetflix Greece: Ταινίες και Σειρές (Νοέμβριος 2019)Το Netflix αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες του για το 2019[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
netflix, ταινιες, σειρες, netflix, robert de niro, queen elizabeth, νέα, crown, end, world, dragon, king, wild, Χριστούγεννα, son, θεατρο, παζλ, james, princess, power, queen, snow, earthquake, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, morgan, josh, doherty, mother, jason, wilson, knight, happy, lost, ign, facebook, instagram, βιβλια, χριστουγεννιατικες βιτρινες, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, αστυνομικο τμημα, instagram, queen elizabeth, ign, χειροποιητα, αφρικη, γυναικα, θριλερ, μητερα, μωρο, νησι, παιχνιδια, πιεση, σφαιρα, φιλια, james, lost, queen, αγαπη, αμερικη, αναμνησεις, αφελης, βρειτε, γεγονος, γινει, δυναμη, δρακος, υπαρχει, εποχη, ζαμπια, ζωη, κειτ, κειμενο, χτυπα, ματια, μαχαιρια, μοιρα, μυστικο, μπορειτε, νοεμβριος, παντα, οδηγος, παζλ, πριγκιπας, σαφαρι, σεζον, σειρα, σωμα, σπιτι, τμημα, το αγορι, τοκιο, τριτη, φυλακη, φυση, φτανει, φοντο, χερι, χρυση, ψυχολογικα, αγορι, βηματα, crown, doherty, dragon, εκδικηση, ερρικος, γιωτα, happy, jason, josh, king, κληρονομος, κομματι, μοιαζει, morgan, mother, son, power, princess, robert de niro, snow, σωμα μου, ταξιδι, θεσεις, θετικα, υλικο, wilson, wild, world
Τυχαία Θέματα