Marvel's Avengers: Oι developer κάνουν tease νέους χαρακτήρες

Να ελπίζουμε σε Moon Knight;

Οι Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow, Hulk, και Ms. Marvel αποτελούν τους ήρωες οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί και επίσημα

για το επερχόμενο Marvel's The Avengers όμως οι developer προειδοποιούν ότι αυτοί δεν θα είναι οι μόνοι.

Το comicbook μίλησε με τον Lead Combat Designer του παιχνιδιού, Vince Napoli, ο οποίος πήρε μεταγραφή μόλις τελείωσε με το God of War, και τον Senior Brand Director Rich Briggs σε μία προσπάθεια να τους αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες.

O Napoli λοιπόν υπήρξε αρκετά διστακτικός, σε αντίθεση με τον Briggs ο οποίος μάλιστα δήλωσε: "Μιλάτε σε δύο θαυμαστές. Το παιχνίδι αυτό έχει φτιαχτεί από θαυμαστές της Marvel. Αν έρθετε στα γραφεία μας θα δείτε από μπλουζάκια μέχρι αγάλματα που έχει ο καθένας για τον ήρωα του".

"Όπως ξέρετε, η Marvel μετράει 80 χρόνια ιστορίας. Επομένως καταλαβαίνετε πως όταν μιλάμε για το γεγονός ότι θέλουμε να φέρουμε νέους ήρωες στο προσκήνιο έχουμε πολλές ιστορίες διαθέσιμες. Φυσικά και έχουμε έτοιμα αρκετά πράγματα μέχρι στιγμής, τα οποία δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι προσεγγίζουμε το θέμα από τη σωστή μεριά."

Όταν είχε ανακοινωθεί το αρχικό lineup, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν εξαγριωθεί με την απουσία του Hawkeye. Η αντίδραση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε την Marvel να πάρει και επίσημα θέση. Οι developer πάντως δήλωσαν ότι το γεγονός πως το lineup τους μοιάζει με αυτό των ταινιών είναι καθαρή σύμπτωση.

Τόσο Square Enix όσο και Crystal Dynamics πάντως δεν έχουν κρύψει τον ενθουσιασμό αλλά και τις φιλοδοξίες τους με την πρώτη να ελπίζει ότι το παιχνίδι θα ξεπεράσει το Spider-Man της Insomniac και τη δεύτερη να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για τον μεγαλύτερο τίτλο που έχει φτιάξει μέχρι στιγμής.

Σε ό,τι αφορά το gameplay τώρα, το παιχνίδι δεν θα έχει multiplayer για όσους ελπίζατε αλλά προφανώς και θα υπάρχουν combo attacks, χάρη στα οποία θα μπορείτε να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας με τη βοήθεια των υπόλοιπων Εκδικητών. Οι developer πάντως ξεκαθάρισαν ότι ο κάθε ήρωας θα έχει το δικό του playstyle ενώ το παιχνίδι θα διαθέτει microtransactions.

Το Marvel's Avengers θα έρθει στις 15 Μαΐου 2020.

IGN GreeceMarvel's Avengers: Θα υπαρχουν περισσότεροι από έναν κακοίMarvel's Avengers: Οι developer κάνουν tease τα combo attacksGamescom 2019: Η πρώτη ματιά στο νέο πλήρες gameplay demo του Marvel's Avengers

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα