TGI Fridays™‎ – Eat, Drink and Be Merry

Τα TGI Fridays‎ μετρούν πολλά χρόνια ιστορίας στο χώρο του casual dining και βρίσκονται σε συνολικά 60 χώρες ανά τον κόσμο. Το μοναδικό περιβάλλον, η fun εξυπηρέτηση, τα ξεχωριστά πιάτα και η μεγάλη ποικιλία των cocktails, είναι στοιχεία που συνέβαλαν στην επιτυχία τους. Έτσι, το 1997 ανοίγει το πρώτο κατάστημα TGI Fridays‎ στην Ελλάδα, στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, και γίνεται αμέσως αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων. Απο τότε και μέχρι σήμερα ακολούθησαν και αρκετά

ακόμα εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου μπορείς να επιλέξεις μεταξύ διαφόρων signature ειδών, όπως τα Potato Twisters ή τα Sesame Jack Chicken Strips. Τις φετινές γιορτές μάλιστα έχουν ετοιμάσει το μοναδικό Santa’s Red Velvet Cake ειδικά για όσους λένε πως ο Αγιος Βασίλης δεν υπάρχει.

Εμείς στο NewsVoice.gr προσφέρουμε για να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα από μια δωροεπιταγή για γεύμα αξίας 50 ευρώ σε 4 αναγνώστες στο κατάστημα TGI Fridays‎ στον Άγιο Δημήτριο μέσα στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall. Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα έως τις 25/12/2018.
Καλη επιτυχία σε όλους

[contact-form-7]
Keywords
Τυχαία Θέματα