Green Family – Τα καταστήματα βιολογικών που μόλις ήρθε και στην Αθήνα

Η εταιρία Green Family ξεκίνησε το 1996, στην Θεσσαλονίκη. Το ξεκίνημα της επιχείρησης είχε ως στόχο την συνέχιση της παράδοσης ενός πολιτισμού που ήταν δομημένος να χρησιμοποιεί τα βότανα και τα μπαχαρικά στην καθημερινότητά του. Βασικός και κυρίαρχος στόχος της εταιρίας είναι η θέληση να προσφέρονται στον άνθρωπο τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές με γνώμονα

τον ολιστικό τρόπο ζωής.

Η εταιρία μας σήμερα διαθέτει 10 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα την Ξάνθη, τον Βόλο και την Αθήνα όπου και άνοιξε το τελευταίο της κατάστημα επί της Λεωφόρου Τατοϊου στην Κηφισιά. Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός προβλέπει άμεσα την δημιουργία νέων σημείων στην περιοχή της πρωτεύουσας.

Η GreenFamily AE είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στον χώρο των βιολογικών τροφίμων και θεωρείται ο leader της αγοράς των εξειδικευμένων καταστημάτων διατροφής. Στηρίζει περισσότερους από 300 Έλληνες βιοκαλλιεργητές και περισσότερες από 100 μικρές οικοτεχνίες βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα. Η εταιρία διαθέτει δικό της συσκευαστήριο οπωροκηπευτικών και ξηρού φορτίου στην Θεσσαλονίκη. Έχει αναπτύξει σειρές κωδικών που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας αλλά και ειδικών κατηγοριών καταναλωτών π.χ. διαβητικοί , vegan κ.λπ. Στην Green Family o πελάτης μπορεί να βρει πληθώρα από προϊόντα όλων των κατηγοριών:Δημητριακά – Ζυμαρικά / Ρύζια / Όσπρια, Χυμούς / Φυσικά Ροφήματα – Επαλείμματα, Παιδικές Τροφές, Δυσανεξίας / Vegan / Χωρίς Γλουτένη, Aρτοσκευάσματα – Μελισσοκομικά, Κρέας / Γαλακτοκομικά, Οπωροκηπευτικά, Λάδια / Ελιές, Προϊόντα ψυγείου, delicatessen, Βότανα / Μπαχαρικά, Συμπληρώματα Διατροφής.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η εταιρία μας έχει επενδύσει στην επικοινωνία με όλους. Η δημιουργία και αναβάθμιση του ΝΕΟΥ e-shop της επιχείρησης http://www.greenfamily.gr/ δίνει ακόμη περισσότερες επιλογές και δυνατότητες στους πελάτες της για την πραγματοποίηση των αγορών τους ή την ενημέρωσή τους μέσα από το εταιρικό blog που είναι ενσωματωμένο στην σελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα