BENITO DELICATESSEN – Καλωσηρθατε στον παράδεισο των εδεσμάτων

Η οικογενειακή επιχείρηση BENITO DELICATESSEN είναι μια εταιρία εισαγωγική εμπορική εταιρία με έδρα τον Άγιο Δημήτριο και ήδη κατέχει και διατηρεί σοβαρή θέση στον τομέα της, στο χώρο των Delicatessen.

Η καταγωγή της εταιρίας μας έχει σαν αφετηρία την Κων/πολη, όπου γύρω στο 1950, όπου στίσαμε και το πρωτο μας μπακάλικο.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στις εισαγωγές Ιταλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ολλανδικών, Ισπανικών και Τούρκικων προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία μας εμπορεύεται μεγάλη ποικιλία αλλαντικών – τυροκομικών προϊόντων καθώς επίσης και διάφορα Delicatessen προϊόντα

όπως ζυμαρικά, σάλτσες, grissini, τόνους κτλ. Ανανεώνουμε και ενισχύουμε διαρκώς την ποικιλία των προϊόντων μας με κύρια κριτήρια την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία καθώς επίσης και με τις ανάγκες της αγοράς.

Βρισκόμαστε διαρκώς σε μία ανοδική και επιτυχής πορεία η οποία οφείλεται στην αξιοπιστία και στο μεράκι μας για δουλειά, στην άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με την συλλογική προσπάθεια των εργαζομένων της εταιρίας μας καθώς επίσης και στην σταθερή ποιότητα και παράδοση.

Μία μικρή γεύση που σας προσφέρουμε στο πιάτο σας!!!!

Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, παστουρμά, σουτζούκι, γλώσσα καπνιστή, Ιταλικά αλλαντικά, τυριά, ζυμαρικά και γκρισίνι, Γερμανικά αλλαντικά, λουκάνικα & τουρσί, ΚΑΙ πολίτικα λαχταριστά μεζεδάκια φτιαγμένα από φρέσκα αγνά υλικά, με πολύ μεράκι από το δικό μας εργαστήριο.

Θέλοντας λοιπόν να μεταφέρουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις & προτάσεις μας, η εταιρίας μας εγκαινιάζει από τις 5 Δεκεμβρίου του 2016, το δεύτερο της κατάστημα ‘’Benito Delicatessen’ και στην περιοχή της Γλυφάδας – πιο συγκεκριμένα στην οδό Γρ.Λαμπράκη 63 & Αγ. Νικολάου 48. Υπεύθυνοι του νέου μας καταστήματος είναι ο κ. Σανζόνι Απόστολος μαζί με τις δύο του κόρες, Λάουρα Σανζόνι & Βαλέρια Σανζόνι.

Ο νέο μας χώρος είναι εξαιρετικός… είναι φτιαγμένος με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοντέρνος και minimal. Διαθέτει τμήμα αλλαντικών & τυριών, τμήμα αλίπαστων, εκλεκτά τυποποιημένα τρόφιμα – είδη delicatessen, μεγάλη ποικιλία σε κάβα, τμήμα μαναβικής καθώς επίσης λαχταριστά πιάτα ημέρας, λαχταριστές σαλάτες και εκλεκτό χαρμάνι καφέ.

…..ελάτε να σας γνωρίσουμε και θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να βρείτε αυτό που ακριβώς αναζητάτε!!!

Το NewsVoice.gr σε συνεργασία με το BENITO DELICATESSEN προσφέρουν σε ένα τυχερό αναγνώστη μια δώρο επιταγή αξίας 200 ευρώ για αγορά προϊόντων της επιλογής του.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής έως την Δευτέρα 12/11/2018.

[contact-form-7]
Keywords
Τυχαία Θέματα