ΚΙΝΑΛ: Να μπει πλαφόν στα 7 ευρώ για rapid και στα 40 ευρώ για μοριακό τεστ

18:35 3/1/2022 - Πηγή: Mononews

Περισσότερα σημεία για τεστ από δημόσιες δομές υγείας (όπως ΚΥ και ΤΟΜΥ), προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές που παρατηρούνται σήμερα, διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας και περισσότερα δωρεάν self-test ανά ΑΜΚΑ ζητάει το ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα το ΚΙΝΑΛ ζητάει την επιβολή πλαφόν στα 7 ευρώ για το rapid test και στα 40 ευρώ για το μοριακό

(pcr) τεστ τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες οπότε και αναμένεται η κορύφωση της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Η έξαρση της πανδημίας και τα δεκάδες χιλιάδες κρούσματα, που επιβεβαιώνονται καθημερινά, δικαιολογημένα οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας στα σημεία δωρεάν ελέγχου με rapid tests ή PCR.

Για να αποφευχθούν οι ουρές-εστίες μετάδοσης και η ταλαιπωρία, χρειάζονται άμεσα περισσότερα σημεία ελέγχου σε δημόσιες δομές υγείας (Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ), διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας στα σημεία ελέγχου και περισσότερα δωρεάν self-test ανά ΑΜΚΑ. Στη διαδικασία ελέγχου, εκτός από τις δημόσιες δομές, μπορούν να ενεργοποιηθούν και όσοι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν προσωπικό».

Διαβάστε επίσηςΝίκος Ανδρουλάκης: Το 2022 να φέρει αγάπη και χαμόγελο σε όλα τα παιδιάΚΙΝΑΛ: Παλινωδίες και καθυστερήσεις τα μέτρα της κυβέρνησηςKίνημα Αλλαγής: Να επιβληθεί ανώτατη τιμή στις προστατευτικές μάσκες
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα