Eurovision 2024: Άρρωστη με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα η Μαρίνα Σάττι

13:05 9/5/2024 - Πηγή: Mononews

Άσχημα είναι τα νέα από το Μάλμε και την ελληνική αποστολή στην Eurovision, καθώς η Μαρίνα Σάττι ανέβασε υψηλό πυρετό και ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή για τον β’ ημιτελικό του 68ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Όλοι περιμένουν σήμερα την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα να ανέβει στη σκηνή του Malmö Arena για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό

τραγουδιού της Eurovision με το κομμάτι «ZARI».

Χθες η τραγουδίστρια ακύρωσε τις προγραμματισμένες της συνεντεύξεις προκειμένου να ξεκουραστεί και να αντιμετωπίσει την ίωση που την ταλαιπωρεί.

Παράλληλα, διέρρευσαν σκηνές από την πρόβα της Σάττι, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τη φωνή της να μην είναι έτσι όπως πρέπει λόγω της φαρυγγίτιδας, ενώ φαινόταν κουρασμένη.

Η τελική πρόβα, όμως, σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν «παρών» στη Malmö Arena και έγινε το απόγευμα, ήταν καλύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θα διαγωνισθούν στην 3η θέση, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ ημιτελικό είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία. Στον Β’ ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι: Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι: VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Στον Β’ ημιτελικό σε μία σπέσιαλ εμφάνιση θεατές και τηλεθεατές θα απολαύσουν την Έλενα Παπαρίζου και το «Number One» που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση. Στη σκηνή θα εμφανιστούν επίσης η Σερτάμπ Ερενέρ και η Σαρλότε Περέλι.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η ώρα της Μαρίνας Σάττι και η επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου

The Kardashians: Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι έχει όγκο

Drunk Elephant, η startup που έγινε κολοσσός – mononewsTV

Keywords
Τυχαία Θέματα