Υπόθεση Ζέμπερη: «Αν δεν την έβγαζα από τη μέση θα θυσίαζαν την κόρη μου σε σατανιστική τελετή». Νέοι ισχυρισμοί μέσα από την φυλακή από τον δολοφόνο της εφοριακού

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως μέσα από τις φυλακές για το άγριο έγκλημα με θύμα τη νεαρή εφοριακό που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Ο πρωταγωνιστής του μακάβριου θρίλερ Μανώλης Σοροπίδης μίλησε για όλα στην Αγγελική Νικολούλη και έδωσε τη δική του εκδοχή στα καίρια και επίμονα ερωτήματα της δημοσιογράφου.

Μιλούσε αργά και δεν ήταν λίγες φορές που κόμπαζε να απαντήσει επικαλούμενος πότε την κακή του ψυχολογία και πότε τα υπομνήματα που κατέθεσε στον ανακριτή. Ισχυρίστηκε πως αυτοί που ήθελαν να βγάλουν τη Δώρα Ζέμπερη απ’ τη μέση τον απειλούσαν

πως αν δεν τακτοποιούσε τη «δουλειά», θα θυσίαζαν την δεκατριάχρονη κόρη του σε σατανιστική τελετή.

Επέμεινε πως πήγε μόνος του στο νεκροταφείο και πως κάποιος τον περίμενε για να πάρει τη τσάντα της Δώρας, όταν εκείνος θα την έκλεβε. Είπε πως δεν σκότωσε την άτυχη κοπέλα αλλά δεν διασαφήνισε ποιος διέπραξε το έγκλημα. Υποστήριξε πως τραυμάτισε άθελα του το θύμα στο πρόσωπο και στο χέρι και πως το αίμα του βρέθηκε στις χαρτοπετσέτες επειδή σκουπίστηκε όταν τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να διαφύγει. Όσο για τη τσάντα της νεαρής εφοριακού, είπε στην Αγγελική Νικολούλη πως την πέταξε σε ένα χωράφι με χόρτα.

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τη σκηνή του εγκλήματος δίνουν τα επιστημονικά εργαστήρια του Γιώργου Φιτσιάλου, τεχνικού συμβούλου που όρισαν η μητέρα και τα αδέλφια της Δώρας. Η κάμερα καταγράφει τα αποτελέσματα που δείχνουν ξεκάθαρα πως στον τόπο της σφαγής, βρίσκονταν δύο ακόμη άνδρες.

Η μητέρα της Δώρας αποκάλυψε στην εκπομπή τα εξής: Της είχε εκμυστηρευτεί πως μια υπόθεση που χειριζόταν στην εφορία όπου εργαζόταν, είχε σβηστεί από τα αρχεία του υπολογιστή της. Από τότε η άτυχη κοπέλα μετέφερε καθημερινά στη τσάντα της αποθηκευτικά USB στικάκια με δεδομένα. Τραγική ειρωνεία: Μία μέρα πριν δολοφονηθεί εμπιστεύτηκε στους δικούς της πως σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι, είχε φυλάξει χρήματα σε ένα βιβλίο και είχε γράψει τους κωδικούς των τραπεζικών της λογαριασμών και του κινητού της τηλεφώνου.

The post Υπόθεση Ζέμπερη: «Αν δεν την έβγαζα από τη μέση θα θυσίαζαν την κόρη μου σε σατανιστική τελετή». Νέοι ισχυρισμοί μέσα από την φυλακή από τον δολοφόνο της εφοριακού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα